Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.05.2023 01:05

Terviklik IoT-seadmete ja labori haldamise lahendus

Kuna teadus- ja arendustegevus on aeganõudev tööstusharu, on pidev vajadus aega säästvate digitaalsete lahenduste ja vahendite järele. Tänapäeval kasutab enamik laboreid käputäis digitaalseid vahendeid, mis aitavad tagada andmete läbipaistvuse ja lihtsa kordamise. Lisaks sellele võivad digitaalsed tööriistad olla väga praktilised lahendused, mis säästavad laborijuhi aega, mida ta kulutaks käsitsi tehtavatele haldusülesannetele. Mitme olemasoleva vahendi puhul on aga alati raske tagada, et andmeid saaks hõlpsasti ühest vahendist teise üle kanda ja neid kõige tõhusamalt kasutada.

Selle probleemi lahendamiseks ja parima kasutuskogemuse tagamiseks laboritöötajatele on Eppendorf - juhtiv bioteaduste ettevõte, mis arendab ja müüb seadmeid, tarvikuid ja teenuseid laboritele kogu maailmas - teinud koostööd Clustermarketiga - maailma juhtiva laboritele mõeldud ajaplaneerimisplatvormiga -, et pakkuda sujuvat integratsiooni Clustermarketi seadmete ajaplaneerija ja Eppendorfi VisioNize® Lab Suite'i vahel. Integratsioon ühendab Eppendorfi tarkvara- ja riistvarakomponendid Clustermarketi operatsioonisüsteemiga ning annab teadlastele juurdepääsu terviklikule IoT-seadmete ja labori haldamise lahendusele.

Usume, et digitaalsed vahendid avaldavad suurt mõju innovatsioonile, suurendades katsete kvaliteeti ja reprodutseeritavust ning parandades juurdepääsu vajalikele seadmetele. Oluline on, et digitaalsed vahendid oleksid õigesti seadistatud ja pakuksid nutikaid integratsioone, et kasutajad ja andmed saaksid erinevate süsteemide vahel takistusteta liikuda. Partnerlus Eppendorfiga on oluline verstapost, sest see ühendab kaks võimsat tööriista ning ühendab seadmete haldamise ja reaalajalised parameetrid arukalt," ütles Tobias Wingbermuehle, CCO ja Clustermarketi kaasasutaja.

Eppendorfil on hea meel selle partnerluse üle Clustermarketiga, sest see on kooskõlas meie veendumusega avatud digitaalsetest ökosüsteemidest ja digivahenditevahelise sujuva integratsiooni olulisusest, et pakkuda parimat kasutajakogemust. Tänu peaaegu reaalajas toimuvale juurdepääsule täpsetele seadmeandmetele koos täiustatud seadmehaldusega saavad laborid teha teadlikumaid otsuseid ja tõhustada oma laboritoiminguid nagu kunagi varem. " lisas Lynn Philip, Eppendorfi tootejuht.

Kahe tarkvaralahenduse integreerimine kasutab reaalajas seadmeandmeid ja võimaldab kaugseiret laboriseadmete üle, kasutades Clustermarketi seadmete broneerimise tarkvaraga ühendatud tootja-üleseid lahendusi. Integratsioon pakub laboriliikmetele terviklikku IoT-seadmete ja laborite halduslahendust, kus teadlastel on juurdepääs paljudele funktsioonidele, nagu kaugseire ja seadmete planeerimine.

.

Veel uudiseid

Bioprotsessi arendamisel on andmed edu võti.
On vaja mõista, millised kriitili...

Tõhus koostoime käsitsi ja automatiseeritud pipettimise vahel Eppendorf esitleb oma u...

ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) märgised toimivad sarnaselt toitumisalase m...

Bioteaduslaboratooriumides, kus täpsus ja puhtus on vaieldamatud, on nõudlus keskkonn...

Investigators 2024 läheb Clemens Plaschkale, Austria

Sõltumatu žürii, mille esimees oli professor Laura Machesky, valis 20 000 euro suuruse auhinna sa...