Kataloog

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

12.05.2023 02:05

Aku Insights powered by Dragonfly

elektromobiilsuse tõus on viimastel aastatel viinud akuturu tohutu kasvu, mille lõppu ei ole veel näha. Samas proportsioonis kasvab nõudlus kontrollitehnoloogiate järele, et tagada akude toimivus ja ohutus ning samuti sundida praegust suurt praaki põlvili ja maksimeerida tootjate tootlikkust. Selleks sobib kõige paremini röntgentehnoloogia, eelkõige kompuutertomograafia, mida saab rakendada akuelementide, moodulite ja isegi tervete pakendite üksikasjalikuks analüüsimiseks.

Et tagada, et keerulised akuelemendid oleksid oodatud jõujõud, ei tohi tootmise käigus tekkida vigu. Vigade allikaid on palju: purunemised, õhukihid, võõrkehad, deformatsioonid, vigased keevisõmblused või sisemiste kihtide ebapiisav joondamine. Ohtlikuks muutub see, kui ülestõmbed on ebapiisavad ning katoodi ja anoodi vaheline kontakt põhjustab lühise ja sellest tulenevalt surmava tulekahju. Ohutuse küsimus on akude katsetamisel esmatähtis. Seetõttu on üleulatuste kontrollimine ja mõõtmine esmatähtis.

Objektiivseid, usaldusväärseid ja korratavaid katsetulemusi on võimalik saada ainult tarkvara abil hindamisel. Tarkvara ei tunne väsimust ega tundlikkust. Battery Insights'i aluseks on 3D-pildianalüüsi tarkvara Dragonfly, mis võimaldab kasutada süvaõppe mudeleid. Dragonfly pakub erakordselt suurt tundlikkust võimalike defektide tuvastamiseks. Ja automaatset hindamist saab kohandada ka vastavalt konkreetse tootja erinõuetele. Battery Insights hoolitseb täielikult automaatse üleulatuvate osade kontrollimise eest ja suudab sobivate mitmeosaliste hoidikute abil töödelda ka terveid partiisid. Samuti automaatselt genereeritud aruanne annab teavet iga üksiku elemendi seisundi kohta ning seda saab kasutada suundumuste tuvastamiseks ja tootmisprotsessi optimeerimiseks, et vähendada märkimisväärselt praaki.

Controlis tutvustatakse uut Battery Insights tarkvarapaketti koos Comet Yxlon CT süsteemiga FF35 CT otseülekandes ning Anton du Plessis, Dragonfly tarkvara spetsialist demonstreerib ja selgitab Comet Yxloni stendil eraldi tööjaamas turuliidrite segmenteerimise ja süvaõppe funktsionaalsust, mis on Battery Insightsi aluseks.

Control, Stuttgart, Hall 3 / Booth 3202. Control, Stuttgart, Hall 3 / Booth 3202

Veel uudiseid

Holsteini kivimi settekillustikku tuli analüüsida fossiilide sisalduse suhtes arvutitom...

alates 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Jaapan 2024

<...

productronica / SEMICON Europa
Tänavusel Productronica messil tuleme välja uudsusega ja esitleme teisipäeval, 14. novembril kell 15.00 meie stendil B2.454 oma uut 3D röntgensüsteemi, mille oleme välja töötanud spetsiaalselt nõudliku pooljuhtide turu jaoks.

Yxlonist saab Comet Yxlon. Tänavusel Control messil teatas röntgen- ja CT-kontrollis&uu...

Yxlonist saab Comet Yxlon. Tänavusel Control messil teatas röntgen- ja CT-kontrollisüsteemide tootja, et muudab oma nime Comet Yxloniks alates 8. septembrist 2022. Uus kaubamärk rõhutab Yxloni pikaajalist seotust Cometiga, mis on plasma- ja röntgentehnoloogiale keskendunud juhtiv ülemaailmne innovatiivne tehnoloogiaettevõte