Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

23.06.2023 01:06

Jätkusuutlik juhtimine: esimene elektrooniline pipett sai ACT-märgise

Eppendorf Xplorer® ja Xplorer plus ühe kanaliga pipetid on sertifitseeritud My Green Lab® poolt ACT® märgisega. See teeb Xplorerist esimese elektroonilise pipeti turul, millele on antud ACT-märgis. Sellega kinnitab Eppendorf taas oma pühendumust keskkonnateadlike ostuotsuste edendamisele laborites kogu maailmas.

ACT-märgis, mis tähendab Accountability, Consistency, Transparency, annab laboritele selge ülevaate tootjate jätkusuutlikest tavadest. Sertifitseerimine põhineb tootmisprotsesside, energia- ja veetarbimise, pakendamise ja kõrvaldamise hindamisel.


Xploreri pipetid on toodetud Eppendorfi tootmisüksuses, mis töötab 100% rohelise elektrienergiaga ja millel on kindel keskkonnajuhtimissüsteem, mida tõendab ISO 14001 sertifikaat.


Pipetid on valmistatud kvaliteetsest ja vastupidavast korpuse ja kolvi materjalist. Madala energiatarbimisega laetav aku tagab pika eluea ja väiksema keskkonnamõju aastateks


Xploreri pakend on valmistatud peaaegu 90 % ulatuses ringlussevõetud ja taaskasutatavast materjalist, mis loomulikult kaitseb elektroonilist pipetti ka transpordi ajal, kuid minimeerib keskkonnamõju.

Veel uudiseid

Mastercycler® X40 abil ei ole teie igapäevased laborirutiinid mitte ainult usaldusväärsed ja...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaks juhtivat ettevõtet bioteaduste valdkonnas, teatavad oma koostööst strateegilise ühisturustuslepingu raames.
müügiedendused 01. september 2023 - 31. detsember 2023
Eppendorfis tunnistame, et plastist tarbekaupadel on laboris võtmeroll. Samal ajal oleme teadlikud, et kaasaegse teaduse nõudmiste ja keskkonnahoiu tasakaalustamine on bioteaduste labori juhtimise peamine väljakutse. Seetõttu järgime põhimõtet "Vähenda, kasuta uuesti, ringlusse" alati ja igal võimalusel ning toetume üha enam biopõhiste toorainete kasutamisele.

Sel aastal annab Hamburgis asuv bioteaduste ettevõte Eppendorf SE oma maineka teaduspreemia välja...

Kuna teadus- ja arendustegevus on aeganõudev tööstusharu, on pidev vajadus aega säästvate digitaa...