Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.08.2023 01:08

Pipetiotsikud - see võib olla ka jätkusuutlikum

Eppendorfis tunnistame, et plastist tarbekaupadel on laboris võtmeroll. Samal ajal oleme teadlikud, et kaasaegse teaduse nõudmiste ja keskkonnahoiu tasakaalustamine on bioteaduste labori juhtimise peamine väljakutse. Seetõttu järgime põhimõtet "Vähenda, kasuta uuesti, ringlusse" alati ja igal võimalusel ning toetume üha enam biopõhiste toorainete kasutamisele.

Reduce, Reuse, Recycle
Meie epT.I.P.S.® pipetiotsikute pakendamisvõimaluste puhul oleme alates 2002. aastast kasutanud ainult meie korduvkasutatavaid
epT.I.P.S. karpe mitte-eelssteriliseeritud puhtusastmete jaoks. Neid saab ikka ja jälle täita meie eelnevalt sisestatud korduvlaadijatega ja neid saab vajadusel isegi kuni 100 korda autoklaavida.
Alles hiljuti on meie epT.I.P.S. Ühekordseks kasutamiseks mõeldud riiulid on täiustatud nii palju, et sõltuvalt suurusest on neis riiulites kasutatud kuni 30% vähem plasti, mis vastab meie klientide kõrgeimatele nõudmistele.


Sel aastal oleme läinud veel ühe sammu edasi:
Oleme välja töötanud uue pakendivormi spetsiaalselt eelsteriliseeritud pipetipipettide jaoks, mis vajab sõltuvalt suurusest kuni 54% vähem polüpropüleeni kui eespool kirjeldatud ühekordsed hoidikud. Koos epT.I.P.S. Box 2.0-ga, mis on samuti ümber kujundatud, moodustavad need "Sterile Reloads" jätkusuutliku, plasti säästva süsteemi.
Eppendorfis oleme teadlikud, et plastist tarbekaupadel on laboris võtmeroll.
Samal ajal oleme teadlikud, et tasakaal kaasaegse teaduse nõuete ja keskkonnahoiu vahel on bioteaduste laboratooriumi juhtimise peamine väljakutse.
Seetõttu järgime põhimõtet "Vähenda, kasuta uuesti, ringlusse" alati ja igal pool, kus see on võimalik, ning toetume üha enam biopõhiste toorainete kasutamisele.

Biopõhine tooraine
Samal ajal, kui toome turule uued Sterile Reloads, optimeerime ka nendes sisalduvate pipetisüvendite jätkusuutlikkust. Pärast Eppendorf Tubes ® BioBased'i edukat kasutuselevõttu, mis on valmistatud biopõhisest polüpropüleenist (PP), on ka uute Sterile Reloads'i pipetiotsikute variandid valmistatud biopõhisest PP-st. Biopõhise PP puhul asendatakse toorõli suures osas 2. põlvkonna toiduõliga, st toiduõlijäätmete ja jääkidega, mis tekivad peamiselt toiduainetööstuses. Taastuval toorainel põhinev PP ja kõik tootmisetapid on sertifitseeritud ISCC Plus - tunnustatud, maailmas juhtiv sertifitseerimissüsteem jätkusuutlike toodete tootmiseks.

Biopõhine - ei mingeid kompromisse
Pipetipipettide otsikud ei erine oma kvaliteedis ja jõudluses fossiilse päritoluga epT.I.P.S. ja ep Dualfilter T.I.P.S.® pipetipipettide omadustest. Kõik kvaliteedigarantiid, mida anname oma
toote- ja partiispetsiifiliste sertifikaatidega, kehtivad ka epT.I.P.S. ja ep Dualfilter T.I.P.S. BioBased'i kohta. Üleminek nendele biopõhisest toorainest valmistatud pipetiotsikutele ei kujuta endast mingit ohtu teie proovidele ega katsetulemustele
.

Veel uudiseid

Mastercycler® X40 abil ei ole teie igapäevased laborirutiinid mitte ainult usaldusväärsed ja...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaks juhtivat ettevõtet bioteaduste valdkonnas, teatavad oma koostööst strateegilise ühisturustuslepingu raames.
müügiedendused 01. september 2023 - 31. detsember 2023

Sel aastal annab Hamburgis asuv bioteaduste ettevõte Eppendorf SE oma maineka teaduspreemia välja...

Eppendorf Xplorer® ja Xplorer plus ühe kanaliga pipetid on sertifitseeritud My Green Lab®...

Kuna teadus- ja arendustegevus on aeganõudev tööstusharu, on pidev vajadus aega säästvate digitaa...