Kataloog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

15.09.2023 01:09

Kõrgeimaid nõudmisi arvestav niiskuse- ja temperatuuriandur

Uue HTS801-ga toob E+E Elektronik turule oma seni kõige võimsama niiskuse- ja temperatuurianduri tööstuslike rakenduste jaoks. Mitmekülgne kõrgekvaliteediline mõõtmisseade ühendab endas Austria andurispetsialisti aastakümnete pikkuse kogemuse niiskuse mõõtmise valdkonnas ja tööstusliku mõõtmistehnoloogia kõrged kvaliteedinõuded. HTS801 mõõtesondidel on kvaliteetne, soojendatav andurielement, mis võimaldab täpseid ja pikaajalisi stabiilseid mõõtmisi ka kõige raskemates tingimustes. Lisavõimalused, nagu suurejooneline värviline ekraan või rapidX-tehnoloogiat kasutav plug-and-play anduri vahetus, tagavad kasutajasõbraliku töö ja lihtsa hoolduse.
Suurepärane mõõtetulemus, lai kasutusala

HTS801 sobib eriti hästi kasutamiseks kõrge niiskuse ja kemikaalidega kokkupuutuvate rakenduste puhul. Selle aluseks on monoliitse konstruktsiooniga E+E andurielement. Sisseehitatud soojendaja võimaldab andurielementi sihipärast kuumutamist ja hoiab seega ära kondenseerumise ja selle negatiivse mõju mõõtmistulemusele. Sõltuvalt nõuetest on saadaval kaks konstruktsioonispetsiifilist töörežiimi:

"Condensation Guard" lühiajalise kondensatsiooniriski korral
"High Humidity Guard" püsivalt kõrge niiskuse ja kondenseeruvate tingimuste korral
Lisaks on kõigil HTS801 mudelitel automaatne taastamisfunktsioon (ARC). See eemaldab keemilised saasteained ja hoiab ära võimalikud triivimismõjud, kuumutades lühiajaliselt intensiivselt andurielementi.

Lisaks kaitseb tõestatud E+E andurikate andurielementi ja selle jootekohti korrosiooni või ladestumise eest. See spetsiaalne kate pikendab sensori kasutusiga ning tagab täpsed mõõtmistulemused ja parema pikaajalise stabiilsuse karmides või korrosiivsetes keskkondades.

Tänu oma laiale kasutusalale -80 °C kuni 180 °C ja 300 baarini sobib HTS801 mitmesugusteks rakendusteks, näiteks kuivatusprotsesside jälgimiseks, niiskuse ja temperatuuri jälgimiseks kütuseelementide katsestendides, kliimakambrites või kõrge õhuniiskusega laoruumides kuni nõudlike mõõtmisülesanneteni meteoroloogias ja palju muud.

Vastupidav polükarbonaadist või roostevabast terasest korpus, mis on kaitstud IP65 / NEMA 4X, teeb HTS801 paigaldamise ja hooldamise lihtsaks.

Plug-and-play sondide vahetus

HTS801 pakub võimalust kasutada nutikaid, ühendatavaid sonde. Iga HTS801 rapidX Smart Probe saab vahetada plug-and-play viisil ilma seadistamise, reguleerimise või kalibreerimiseta. Spetsiifilised parameetrid salvestatakse otse sondis ja edastatakse andurile, kui see ühendatakse. See väldib seisakuid ja kulusid, kui andur tuleb kahjustuse tõttu või uuesti kalibreerimiseks välja vahetada.

Andmete logimise ja diagnostikafunktsiooniga ekraan

HTS801 on valikuliselt saadaval 3,5-tollise TFT-värvinäidikuga. See võimaldab kuni nelja mõõdetavat muutujat samaaegselt kuvada ja kohapeal jälgida. Integreeritud andmelogimisfunktsioon salvestab kuni 20 000 mõõteväärtust mõõdetava muutuja kohta. Neid saab graafiliselt ekraanil kuvada või USB-teenindusliidese kaudu alla laadida. Pardal oleva diagnostikafunktsiooni abil saab HTS801 tööseisundit kontrollida otse seadmes.

Liideseid ja konfiguratsiooni

Mõõteandmed on kättesaadavad kahes vabalt skaleeritavas analoogväljundis, RS485 (Modbus RTU) või Ethernet PoE (Modbus TCP) liideses ja kahes häireväljundis (relee). See võimaldab anduri paindlikku integreerimist kohandatud andmekogumissüsteemidesse.

HTS801 saab konfigureerida USB-ühenduse kaudu tasuta PCS10 konfigureerimistarkvara abil või otse seadmel ekraani ja surunuppude abil.

Veel uudiseid

CDS201, HTS201 ja TES201 kolmikuga toob Austria andurispetsialist E+E Elektronik turule uue p&oti...

Digitaalne sensormoodul kuluefektiivseks niiskuse ja temperatuuri mõõtmiseks

Austria a...

alates 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hall 3, stend F31 - F32

...

Austria andurite tootja E+E Elektronik laiendab oma digitaalsete andurite portfelli kahe uue toot...

E+E Elektronik uus niiskuskalkulaator arvutab kõik olulised niiskusega seotud parameetrid ja ka rõhukastepunkti.
TEE501 andurelement pakub suurepärast mõõtmistäpsust kuni ±0,2 °C ja seda on tänu väikesele DFN-korpusele lihtne integreerida.