Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

30.09.2023 01:09

Takara Bio kemikaalide automatiseerimine Eppendorfi automatiseeritud pipettimissüsteemidega oluliselt suurema tõhususe saavutamiseks

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaks juhtivat ettevõtet bioteaduste valdkonnas, teatavad oma koostööst strateegilise ühisturustuslepingu raames.

Selle partnerluse eesmärk on arendada ühiselt uuenduslikke lahendusi Takara Bio keemiliste protsesside automatiseerimiseks Eppendorfi epMotion® automaatika platvormidel.



"Takara Bio innovaatiliste keemialahenduste integreerimine Eppendorfi tipptasemel automatiseerimissüsteemidega suurendab oluliselt erinevate laboriprotsesside tõhusust ja usaldusväärsust, kiirendades lõppkokkuvõttes teaduslikke avastusi ja parandades üldisi uurimistulemusi," ütles Yuiko Matsumoto, Takara Bio USA, Inc. tootejuht Josef Lott.



Josef Lott, Eppendorfi tootejuht, lisas: "Automatiseerides Takara Bio keemiat Eppendorfi platvormidel, saavad teadlased kasu lihtsustatud tööprotsessidest, vähenenud ajast ja suurenenud reprodutseeritavusest, mille tulemuseks on suurem katsete täpsus ja tootlikkus."



Selle koostöö raames on mõlemal ettevõttel hea meel teatada, et Eppendorfi ja Takara Bio veebilehtedel on nüüd saadaval rakendusmärkus, milles kirjeldatakse Takara Bio In-Fusion® Snap Assembly kloonimistehnoloogiat Eppendorf epMotion 5075-l. Teine protokoll, milles kasutatakse Takara Bio SMARTer® stranded total RNA-seq kit'i Eppendorf epMotion 5075 peal, on juba väljatöötamisel.



Need protokollid on lähtepunktiks automatiseeritud töövoogude rakendamiseks ja võimaldavad teadlastel kasutada Takara Bio ja Eppendorfi kombineeritud teadmisi oma igapäevases laboritöös.



Partnerlus tähistab pühendumist innovatsiooni edendamisele bioteaduste uuringutes, pakkudes terviklahendusi, mis vastavad teadlaste arenevatele vajadustele. Kasutades mõlema ettevõtte unikaalseid tugevusi ja tehnoloogiaid, on selle koostöö eesmärk pakkuda teadlastele täiustatud vahendeid paljude erinevate rakenduste jaoks, sealhulgas genoomika, proteoomika ja rakubioloogia jaoks.



Nii Takara Bio kui ka Eppendorf on põnevil selle koostöö potentsiaali üle, mis võimaldab automatiseerida olulisi rakendusi laborites üle kogu maailma. Ühendades oma tugevused, on mõlemad ettevõtted heas positsioonis, et pakkuda teadlastele hõlpsasti rakendatavaid lahendusi, mis edendavad teaduse arengut ja võimaldavad läbimurdelisi avastusi.



Takara Bio kohta
Takara Bio on pühendunud haiguste ennetamisele ja elukvaliteedi parandamisele kõigi jaoks biotehnoloogia kasutamise kaudu.

Takara Bio Inc. on ülemaailmne liider biotehnoloogilises uurimis- ja arendustegevuses, pakkudes laia valikut bioteaduste uurimislahendusi, alates GMP-kvaliteediga ensüümidest ja reaktiividest kuni raku- ja geeniteraapiani. Takara Bio Inc. on RetroNectin-reaktiivide arendaja, mis on geeniteraapia protokollide ülemaailmne standard.

Takara Bio USA, Inc. on Takara Bio Inc. 100-protsendiline tütarettevõte, mis toodab ja turustab komplekte, reagente ja instrumente bioteaduste jaoks, sealhulgas NGS, PCR, geenisiire, genoomi redigeerimine, tüvirakkude uurimine, nukleiinhapete ja valkude puhastamine ning automatiseeritud proovide ettevalmistamine.

Lisateave aadressil www.takarabio.com


Eppendorfist
Eppendorf on juhtiv bioteaduste ettevõte, mis arendab ja turustab vedelike käitlemise, proovide käitlemise ja rakukäitlemise seadmeid, tarbekaupu ja teenuseid, mida kasutatakse laborites kogu maailmas. Tooteportfell jaguneb nelja põhitegevusvaldkonda: Liquid Handling, Consumables, Separation & Instrumentation ning Bioprocess and Workflow Solutions. Siia kuuluvad pipetid, pipetiotsikud, tsentrifuugid, segistid ja ülimadala temperatuuriga külmikud. Lisaks pakub Eppendorf laia valikut kvaliteetseid tarbekaupu.

Eppendorfi tooteid kasutatakse akadeemilistes ja tööstuslikes teaduslaboratooriumides, näiteks farmaatsia-, biotehnoloogia-, keemia- ja toiduainetööstuse ettevõtetes. Neid kasutatakse ka kliiniliste või keskkonnaalaste analüüside laboratooriumides, kohtuekspertiisis ja tööstuslaboratooriumides, kus tehakse protsessianalüüse, tootmist ja kvaliteedi tagamist.

Eppendorf on tegutsenud alates 1945. aastast, selle peakontor asub Saksamaal Hamburgis ja seal töötab umbes 5000 inimest üle maailma. Ettevõttel on tütarettevõtted 33 riigis ja see on esindatud kõigi kontinentide ja kõigi oluliste turgude turustajatega.

Lisateave aadressil www.eppendorf.de

Veel uudiseid

Mastercycler® X40 abil ei ole teie igapäevased laborirutiinid mitte ainult usaldusväärsed ja...

müügiedendused 01. september 2023 - 31. detsember 2023
Eppendorfis tunnistame, et plastist tarbekaupadel on laboris võtmeroll. Samal ajal oleme teadlikud, et kaasaegse teaduse nõudmiste ja keskkonnahoiu tasakaalustamine on bioteaduste labori juhtimise peamine väljakutse. Seetõttu järgime põhimõtet "Vähenda, kasuta uuesti, ringlusse" alati ja igal võimalusel ning toetume üha enam biopõhiste toorainete kasutamisele.

Sel aastal annab Hamburgis asuv bioteaduste ettevõte Eppendorf SE oma maineka teaduspreemia välja...

Eppendorf Xplorer® ja Xplorer plus ühe kanaliga pipetid on sertifitseeritud My Green Lab®...

Kuna teadus- ja arendustegevus on aeganõudev tööstusharu, on pidev vajadus aega säästvate digitaa...