Kataloog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 00:12

Saksa disainiauhind uue põlvkonna masinate eest

L.B. Bohle sai mitu korda tunnustust

L.B. Bohle'i rõõm oli suur. Ennigerlohist pärit tehnoloogiaettevõte on kolm korda pälvinud Saksa brändiauhinna.

"Selle aasta mais toimunud Interpackil andsime kolme uue süsteemi esitlusega stardipaugu meie uue põlvkonna masinatele," ütleb tegevdirektor Thorsten Wesselmann tagasi vaadates. "Meie masinaid ei ole mitte ainult tehniliselt optimeeritud, vaid ka ümber kujundatud teedrajava tööstusdisainiga," jätkab Wesselmann.

Pärast konsulteerimist tööstusdisaineritega, kellega koos masinaid projekteeriti, võttis juhtkond L.B. Bohle juhtkond otsustas esitada disainiauhinnale tablettide kattemasin BFC, kuivgranulaator BRC ning teadus- ja arendustegevuseks mõeldud pidevgranulaator ja kuivati QbCon 1.

Saksa disainiauhind on avatud ettevõtetele, agentuuridele, teenusepakkujatele ja turundusekspertidele ning mittetulundusühingutele ja valitsusasutustele kõikidest sektoritest üle maailma. konkursile pääsemise ja hilisemate võitjate üle otsustab Saksa Disaininõukogu sõltumatu žürii.

"Pärast pidevalt positiivset reaktsiooni meie uutele masinatele lootsime salaja auhinnale," teatab Wesselmann. L.B. Bohle pälvis BRC ja QbCon võitja tiitli, samas kui BFC tahvelkattemasin sai eriauhinna.

"Meid üllatas, et saime korraga kolm auhinda," ütleb Wesselmann. Üldiselt näevad L.B. Bohle vastutajad auhinda kui tunnustust, et nad on uue julge disainiga astunud õige sammu.

"Tänu suurepärasele meeskonnatööle ettevõttesiseselt koos väliste disaineritega on meil õnnestunud välja töötada meie süsteemide jaoks täiesti uus disainiliin, mis tagab samastumise L.B. Bohle ettevõttega. Saksa disainiauhinna võitmine aitab meil turul veelgi suuremat tähelepanu ja nähtavust saavutada," ütleb tegevdirektor Tim Remmert, kes näeb auhinnal ka edasisi positiivseid mõjusid.

Veel uudiseid

18.-21. märts 2024

APV 14. PBP maailmakohtumine

Viin, Austria

Ootame teie...

Ravimitootmises muutuvad tablette kattevahendid üha olulisemaks: tabletid on farmaatsiat&oum...

Tipptasemel tehnoloogia "pakendatud" kaasaegselt
SÜNDMUSED KOGU MAAILMAS