Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

16.02.2024 01:02

Siemens Energy sertifitseerib PFISTERERi pistikupesa ühendussüsteemi keskkonnasõbraliku 420 kV Clean Air rakenduse jaoks


Winterbach, Saksamaa - 06. veebruar 2024 - Siemens Energy on edukalt sertifitseerinud PFISTERERi ühendussüsteemi CONNEX pistikupesaga CONNEX kasutamiseks 420 kV Clean Air jaotusseadmetes. PFISTERER on esimene tootja, kes on selle rakenduse jaoks sertifitseeritud ja annab seega olulise panuse keskkonnasõbraliku energiaülekande edendamisse.
Clean Air on keskkonnasõbralik, saastevaba isolatsioonimaterjal, mis on alternatiiviks tuntud isolatsioonigaasile väävelheksafluoriid (SF6). Clean Air koosneb ainult ümbritseva õhu looduslikest komponentidest, nagu hapnik ja lämmastik.
Clean Airi kasutamine aitab vähendada elektrijaamade keskkonnamõjusid. PFISTERERi tooteperekond Connex on esimene lülitusseadmete pistikühenduste tehnoloogia, mille Siemens Energy on sertifitseerinud 420 kV Clean Airi rakenduste jaoks. Lülitusseadme liidese moodustav pistikupesa läbis edukalt dielektrilise tüübikatsetuse koos Clean Airiga vastavalt standardile IEC 62271-203. Pistikupesa konstruktsiooni katsetati muu hulgas kõrgendatud rõhu tingimustes.
"Kui elektrienergiat toodetakse keskkonnasõbralikult, peavad ka ülekanne ja jaotamine sellele järgnema. Kuna meie tehnoloogiat kasutatakse liideste juures, mängib see selles olulist rolli. Edukas testimine kinnitab selle usaldusväärsust Clean Airi jaoks, mis on oluline samm kliimasõbraliku energiaülekande suunas," ütles PFISTERERi HV-kaablitarvikute tootehalduse juht Alejandro Escobin. Võtmekliendihaldur Norbert Fink lisab: "CONNEXi süsteemi ühendatavus võimaldab seda paigaldada kiiresti ja lihtsalt, minimaalse ruumivajaduse ja maksimaalse paindlikkusega. Meil on hea meel, et see tehnoloogia aitab tulevikus veelgi enam kaasa jätkusuutlikkuse parandamisele."

Veel uudiseid

Winterbach, Saksamaa - 7. november 2023

DolWin kappa avamereplatvorm paigaldati e...


Winterbach, Saksamaa - 26.09.2023 -

Ülekandevõrgu operaator TenneT on t...

Winterbach, Saksamaa - 15. juuni 2023 -

Juhtiv energiainfrastruktuuri lahenduste pakkuja...

Energia jaotamine ja ülekandmine on olnud PFISTERERi põhipädevus juba peaaegu 100 aastat. Energia...

Alates aasta algusest on Küssnacht am Rigi olnud meie umbes 160 töötaja uus keskne asukoht Šveitsis. Aastakümneid Šveitsis juurdunud PFISTERER Groupi jaoks tähistab see uue ajastu algust: Küssnachtis ühendame oma seni Maltersis ja Altdorfis asunud osakonnad uude keskse tehnoloogia- ja müügikeskuse.