Kataloog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.07.2024 01:07

ZEISS CALYPSO 2024

Uued funktsioonid

Optimeerige oma kvaliteedikontrolli: ZEISS CALYPSO on teie universaalne tarkvara mõõtemõõtmise rakenduste jaoks. Lahendage oma probleeme veelgi lihtsamalt ja kiiremini uusimate funktsioonidega, mille saate tänavuse uuendusega. muide: Kõik ZEISS CALYPSO uuendused ja hoolduspaketid kuuluvad ZEISSi tarkvara hoolduslepingusse.

Kaasaegne tehnoloogia

CALYPSO on nüüd saadaval 64-bitise versioonina ja toetab teid seega kõigis praegustes operatsioonisüsteemides. See suurendab teie mõõtesüsteemi jõudlust.


PMI-import koos uue kuju- ja asukoharaamatukoguga

CALYPSO 2024s saate luua uue kuju- ja asukoha raamatukogu alusel toote- ja tootmisinfo (PMI) põhjal inspekteerimisplaane. PMI ja uue raamatukogu võimas kombinatsioon võimaldab teil töötada veelgi kiiremini ja tootlikumalt.

Optilise mõõtmise parandused
Uue peegelduskorrektsiooni abil suurendab tarkvara servade tuvastamise usaldusväärsust, vähendades pinna rafineerimise mõju. Lisaks annab mosaiikfunktsioon teile uue võimaluse luua erinevatest piltidest suur pilt.

4-teljeline skaneerimine
Selle aasta versiooniga toetab CALYPSO 4-teljeliste mõõtmiste jaoks ZEISS LineScan'i ja pöörleva laua kombinatsiooni. See vähendab mõõtmisülesannete täitmiseks vajalike RDS-positsioonide arvu. Seega saab vältida anduri ümberorienteerimist ning nüüd saab mõõtmisülesandeid kiiremini ja suurema jõudlusega täita.

Veel uudiseid

Pulbrist lisandiga valmistatud komponentideni

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 tabel
Kompaktne lahendus suurte detailide jaoks



Pulbrist kuni aditiivselt valmistatud komponentideni Lisanduv tootmine pakub suurt po...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskoop ja mõõtmisseade ühes

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskoop ja mõõtmisseade ühes

"Isegi pisike metalliline mustuseosakese võib meie suure jõudlusega mootorites põhjustada märkimi...