Kataloog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tagasi loendi juurde

toode 3D-mõõtesüsteemid (CARMET) firmalt Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Toote päring  

Eksklusiivsed funktsioonid laiale valikule

ZEISS CARMET on ökonoomne, kõikehõlmav pakett, mis ei jäta midagi soovida ja pakub läbivalt ZEISSi kvaliteeti.

Juurdepääs põrandale

Põrandaga tasandatud mudeliga pakub ZEISS CARMET vaba ligipääsu igast küljest. Olemasoleva vundamendiga kasutamiseks on saadaval ka põrandale paigaldatav versioon.

Täpsus ja dünaamika

ZEISS CARMET Z sammas on trapetsikujuline. Lai alus tagab stabiilsuse ja jäikuse, mis tagab maksimaalse täpsuse. Ülespoole koonus säästab kaalu, mis tuleb kasuks dünaamikale. Sel viisil ühendab ZEISS CARMET täpsuse ja dünaamika suurepärase konstruktsiooniga.

Lineaarsed juhtsiinid koos kuulikettidega

Kuulikettidega lineaarsed juhikud ZEISS seab kõikidel telgedel lineaarsed juhikud kuulketid, mida iseloomustab suur jäikus, sujuv töö ja vähene hooldus.

Integreeritud juhtimine

ZEISS CARMETi juhitakse mõõtemasinasse integreeritud liikuva juhtseadme abil. See vähendab liideste arvu, kiirendab paigaldusprotsessi ja vähendab ruumivajadust. Juhtploki korpus on ühtlasi juhtpaneeli hoidjaks.

Ohutus

ZEISS CARMETi horisontaalvarre on mõlemal küljel varustatud ruumi säästva põrkepiirdega, et kaitsta inimesi ja materjale vigastuste ja kahjustuste eest. Turvalisusele aitavad kaasa ka ZEISSi masinate järeleproovitud hõõrdeajamid, mis ummistuse korral lihtsalt läbi libisevad.

Temperatuuristabiilsus

ZEISS kasutab kõigi konstruktsiooniliselt oluliste komponentide puhul järjekindlalt terast, mis võimaldab ühtlast ja kontrollitud soojuspaisumist. Lisaks sellele on Z-sammas ka F.I. tehnoloogia abil soojusisolatsiooniga. Tulemus: Masinat saab kasutada laias temperatuurivahemikus 16-24 °C ettenähtud mõõtmisvea piires. Lisaks sellele ei pea masinat jahutama ja temperatuurikompensatsioon ei ole vajalik. Lisaks sellele saab kerge isolatsioonikatte hoolduseks kiiresti ja lihtsalt eemaldada.

Toote päring  

Veel tooteid valdkonnast 3D-mõõtesüsteemid

3D-mõõtesüsteemid (CONTURA)

Kompaktklassi võrdlusmasin

CONTURA - ZEISSi lai platvorm paindlikuks, usaldusväärseks ja kompromissituks kvaliteedi tagamiseks. Uusim põlvkond on veelgi täpsem ja pakub lis...

3D-mõõtesüsteemid (ACCURA)

Lahendus, mis kasvab koos teiega

Kas jõudlus ja täpsus on teie peamised prioriteedid? ZEISS ACCURA saab tänu oma laiale konfiguratsioonivalikule kohandada vastavalt teie va...

3D-mõõtesüsteemid (XENOS)

Viide

ZEISS XENOS on kodus kõikjal, kus nõutakse maksimaalset täpsust - uurimisinstituutide mõõtelaborites, lennundus- ja kosmosetööstuses ning optikatööstuses. Tipptasemel...

3D-mõõtesüsteemid (MMZ T)

Mõõtmisulatuse ja täpsuse põnev kombinatsioon.Ideaalne suurte hammasrataste jaoks.

Kuni 14,8 m³ mõõtevahemikuga on MMZ T-seeria Carl Zeiss'i suurimad lauasillatüüpi mõ...

3D-mõõtesüsteemid (MMZ E)

Ideaalne suurte detailide laadimiseks põrandale.

MMZ E portaalmõõtmisseadmed on ideaalsed põrandakonveierite kaudu transporditavate detailide kontrollimiseks, kuna need pak...