Kataloog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Keermevardad

Käigukruvid, mis on kuivalt kasutatavate omadustega ja ilma määrdeaineta, määrdumiskindlad, hooldusvabad, suurepäraste kasutusomadustega, korrosioonivabad, tekitavad vähe müra ning on kasutatavad kuni...

Lineaarsüsteemid

drylin®-i lineaarsüsteemid on mõeldud määrimisvabalt kasutamiseks. Teie rakendused on seetõttu määrdeainete või õliga saastumise eest kaitstud.

Energiajuhtimisketid

Olenemata sellest, kas soovite ringliikumist, vertikaalset käiku või väga pikka telge: meil on olemas vastav energiatarnesüsteemi lahendus, alates suurusest 1, koos garanteeritud funktsionaalsusega.

BUS-juhtmed

chainflex®-i siinikaablid vastavad erinevatele sertifikaatidele ja nõuetele ning neid saab kasutada suurtel kiirustel ja kiirendustel. Valida on võimalik PVC-siinikaablite, PUR-siinikaablite ja TPE-si...

Servojuhtmed

Rentaabel, UL-heakskiiduga, varjestatud, õlikindel PVC-servokaablite seeria kõigile üldiselt levinud ajamitootjatele. Loodud ja testitud spetsiaalselt kasutamiseks toetuseta e-chains®-iga.

Seeriaviisiliselt toodetud kaablid

Kohandatud juhtimiskaablid: vastavad erinevatele standarditele, erinevad kaablitüübid, kõige väiksem painutusraadius alates 7,5 x d, PVC-st välisümbrised

Energiaahelate kaablid

chainflex®-i juhtimiskaablid energy chains®-i kaablitele kõige väiksema painutusraadiusega. Kaableid on e-chains®-i puhul testitud mitme miljoni tsükliga. Valida on võimalik PVC-juhtimiskaablite, PUR-...

Vedrutihvt

Üheosaline igubal®-i vedruga koormatud tihvt. Lihtne kokkupanek, lihtne lahtivõtmine, saab kombineerida E-suurusega kahvelliitega, väga tugev.

Äärikulaagrid

Laagri äärikutega väljatöötus teeb iglidur®-ist suure jõudlusega liugelaagri, mida saab kasutada, kui laagrikere kasutamine ei ole vastavates tingimustes võimalik.

Kuulpuksid

drylin®-i tahkest plastikust laagrid on konkurentsivõimelised oma väga vähese ruuminõudlikkuse ja madala hinna poolest. Mõõtmed vastavad standardsete kuullaagrite mõõtmetele.

Signaalkaablid

Suurte tsüklimäärade, kiiruste ja kiirendustega, kaasa arvatud nõudlikes keskkonnatingimustes kasutamiseks mõeldud tundlikumad rakendused vajavad testitud süsteeme koos vastavate kaablitega.

Juhtliugurid

Juhtliugurid

Selle toote kohta pole kirjeldust sihtkeeles Eesti. Lugege kirjeldust inglise keeles või võtke ühendust ettevõttega.