Kataloog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Tõstelauad, spindel

igus®-e hooldusvabad käigukruvid on saadaval erinevate materjalide ja võllide kombinatsioonidena. Sobiv moodul igaks rakenduseks.

Plastist liuglaagrid

igus®-e polümeerist liugekuulid on samm edasi plastikust laagripuksidest; need on testitud ja seetõttu usaldusväärsed ja kiiresti kasutamisvalmis, seadmetes kasutatavad komponendid.

Plastist puksid

igus®-e polümeerist liugekuulid on samm edasi plastikust laagripuksidest; need on testitud ja seetõttu usaldusväärsed ja kiiresti kasutamisvalmis, seadmetes kasutatavad komponendid.

Isemäärivad liuglaagrid

Erinevalt tavapärastest kuullaagritesüsteemidest liuglevad drylin®-i lineaarliugelaagrid libisevatel padjanditel. drylin®-i lineaarliugelaagri süsteemid on loodud kuivalt, määrimisvabalt kasutamiseks....

Trapets-keermespindlid

igus®-e trapetsjad käigukruvid: kuivalt kasutatavate omadustega, ilma määrimiseta, määrdumiskindlad, hooldusvabad, suurepäraste kasutusomadustega, korrosioonivabad, vähe müra tekitavad, kasutatavad ku...

Lineaarliuglaager

drylin® R lineaarkuullaagrid põhinevad väga kulumiskindlatel polümeeridel, mis on välja arendatud spetsiaalselt lineaartehnoloogia tarbeks. Mõõtmed ühilduvad standardsete kuullaagrite mõõtmetega.

Pukklaagrid

Vastavalt sfäärilisele kohandamisvõimele kompenseerivad igubal®-i laagripuki laagrid ideaalselt telje joondamisvead, viltuse asendi ja kõrvalekaldumise.

Aksiaalliuglaagrid

Aksiaallaagrite spetsiifiliste omaduste hulka kuuluvad lihtne kokkupanek, joondusvigade kompenseerimine, ääreraskuste kompenseerimine, väga head libisemis- ja kulumisomadused ning paigaldamiseks vajal...

Lineaartehnika

Lisaks olematule hooldusele on drylin®-i lineaartehnoloogia omadusteks töökindlus ja vastupidavus mustusele, veele, kemikaalidele, kuumusele ja põrutustele.

Äärikukorpused

drylin® R äärikutega korpus on saadaval lineaarlaagritega, millel on ümarad või ruudustatud ääred. Lineaarlaagrid on valmistatud väga kulumiskindlatest polümeeridest, mis on loodud spetsiaalselt linea...

Robotikaablid

chainflex®-i robotikaablid või väändekaablid on saadaval erinevate väljatöötustena, näiteks juht- või jõukaablitena.

Trapets-keermemutrid

Selle toote kohta pole kirjeldust sihtkeeles Eesti. Lugege kirjeldust inglise keeles või võtke ühendust ettevõttega.