Kataloog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Kaablid ja juhtmed

chainflex®-id on kaablid, mida on spetsiaalselt energy chaini tarbeks testitud. chainflex®-i kaablid on saadaval kõige väiksema painutusraadiusega ja erinevate ümbrismaterjalidega.

Plastpooltooted

iglidur®-i materjalid tehnilisteks toorikuteks on saadaval ümarmaterjalidena või täielikult töödeldud kohandatud kujul. Nad on rentaablid, kulumiskindlad ja neil on head niiskust absorbeerivad omaduse...

Lineaarlaagrid

drylin®-i lineaarkuullaagrite eelised on järgmised: isemäärimine, hooldusvabadus, võimalus kasutada eriti mustas keskkonnas ja joondusvigade kompenseerimine.

Kaabliahelad

igus®-e e-chainsystems® on loodud juhtimiseks ning kaitsmiseks. Energy chain või kettsiin on kaasaegsete mehaaniliste seadmete „nabanööriks”. Nad vähendavad rikkeseisakuid ja pikendavad seadmete kasut...

Klaaskiudkaablid

chainflex®-i kiudoptilistel kaablitel on edastamisulatus kuni 500 m ja neid saab rakendada kohandatud pikkustele. Lisaks on väga painduvad kaablid väga kulumiskindlad, sobivad tööstuslikuks kasutuseks...

Juhtkaablid

chainflex®-i juhtekaablid on kõige väiksema painutusraadiuse saavutamiseks mõeldud kaablid. Nende omaduste kombinatsioon on võimalik nii varjestatud kui ka varjestuseta juhtimiskaablite puhul.

Siinjuhikud

drylin® on valik hooldusvabasid ja määrimisvabasid lineaarliugelaagreid neljas erinevas kategoorias. Lisaks olematule hooldusele on peamisteks omadusteks töökindlus ja vastupidavus välismõjudele.

Plastkuullaagrid (xiros®)

xiros®-e polümeerist kuullaagrid on üherealises soones kuullaagrid, mis vastavad DIN 625 nõuetele. Erinevalt metallist kuulaagritest töötavad plastikust kuullaagrid täielikult ilma määrimiseta.

Hooldusvabad liuglaagrid

Vastavalt tuhandete empiiriliste testide tulemustele võime nüüd pakkuda usaldusväärseid üksikasju iglidur®-i liugelaagrite kasutamisea kohta peaaegu kõigil puhkudel.

Kiled

drylin® R lineaarliugelaagrid põhinevad väga kulumiskindlatel polümeeridel, mis on loodud spetsiaalselt lineaartehnoloogia tarbeks. Mõõtmed ühilduvad standardsete kuullaagrite mõõtmetega.