Kataloog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH kohta

Triboloogia on OKSi suur kirg. Selles osas ei ole midagi muutunud alates ettevõtte asutamisest 1978. aastal. Tuginedes aastatepikkusele oskusteabele, toodetakse tiheda meeskonnatöö tulemusena kõrgtehnoloogilisi määrdeaineid hoolduseks ja montaažiks ning tarnitakse veendunult. Loomulikult on selle protsessi käigus tagatud aktiivne keskkonnakaitse ja tööohutus.

Kliendid tööstuses, kaubanduses ning tootmis- ja töötlemisettevõtetes hindavad toodete kõrget kvaliteeti ja usaldusväärsust. Hõõrdumisprobleeme vähendatakse ohutult ja usaldusväärselt, eriti kriitilistes rakendustes või suure koormusega süsteemides ja masinates. Lühendatud paigaldusajad ja pikendatud hooldustsüklid masinate ja süsteemide puhul tähendavad teile kui kliendile märkimisväärset kulude kokkuhoidu ja rohkem aega muude ülesannete jaoks.

Ettevõtte asukohas Maisachis, Müncheni lähedal, on kaasaegne arendus- ja tootmisüksus, ülemaailmne müügitugi ja keskne logistikakeskus.

OKS on kaubanduse TOP-partner ja turustab kogu oma valikut valitud rahvusvahelise kaubandusvõrgustiku kaudu. Üha enam kliente kasutab seda võrgustikku, et saada samu tooteid samade kvaliteedistandarditega kõikidesse oma asukohtadesse.

Alates 2003. aastast on OKS osa Freudenbergi kontsernist, kus ta on integreeritud Freudenberg Chemical Specialities (FCS) alamkontserni.

Kõrge sulamispunktiga määre (OKS 432)

Selle toote kohta pole kirjeldust sihtkeeles Eesti. Lugege kirjeldust inglise keeles või võtke ühendust ettevõttega.

Suure jõudlusega määrde (OKS 475)

Selle toote kohta pole kirjeldust sihtkeeles Eesti. Lugege kirjeldust inglise keeles või võtke ühendust ettevõttega.

Kõrgtemperatuuriline määrde toiduainete töötlemise tehnoloogia jaoks (OKS 479)

OKS 479 on täielikult sünteetiline määrde toiduainete töötlemise tehnoloogia jaoks, mida kasutatakse kõrgel töötemperatuuril olevate veeremi- ja liuglaagrite ning muude masinaelementide määrimiseks.

Veekindel kõrgsurve määre toiduainete töötlemise tehnoloogia jaoks (OKS 480)

Täissünteetiline kaltsiumsulfonaatkompleksne määrde kõrge koormuse ja rõhu jaoks rakendustes kogu toiduainete töötlemise tehnoloogias.

Rakendusvaldkonnad

  • Vee...

Avatud käigu pihustus (OKS 491)

OKS 491 on avatud hammasrataste sprei aeglaselt pöörlevate, avatud hammasrataste ja terastrosside jms. kuiva määrimiseks, mis on avatud kõrgele survele, tolmule või korrosiivsetele mõjudele, näiteks v...

OKSi spetsiaalsed määrdeained ei paranda mitte ainult seadmete ja süsteemide jõudlust, vaid vastavad ka DIN ISO 9001 kvaliteedistandarditele.
Külmutatud toodete tootjate tootmisvõimsus on juba mitu kuud olnud äärmuseni pingestatud ning oluline on vältida masinate seisakuid ja rikkeid. Seetõttu muutub professionaalne hooldus üha enam kriitiliseks eduteguriks

Õige määrdeaine igaks otstarbeks.

See kehtib eriti munitsipaalrakenduste puhul, kus kasut...