Kataloog

Lehnert GmbH

Lehnert GmbH kohta

Seeteeb meid ainulaadseks.
Mis on meie eripära: vaheseinasüsteemide spetsialistina pakume oma klientidele terviklikku paketti alates konsultatsioonist ja planeerimisest kuni tootmise ja paigaldusteenuseni, mis on täiuslikult täpne ja väga paindlik. Meiega saate kogu kõikehõlmava muretu paketi, kõik ühest kohast.

Modulaarseid lahendusi, mis kasvavad koos teiega
Me kasutame muutuvaid süsteemseinte ja -elemente, et luua kontorimaailmad, tööstusmaailmad ja akustilised maailmad, kus ettevõtted ja nende organisatsioonid saavad areneda. Ja kuna miski ei ole nii püsiv kui muutused, elavad ja kasvavad meie vaheseinasüsteemid koos meiega. Isegi hilisem ümberehitus saab toimuda puhtalt ja probleemideta.

Meie filosoofia: teha asju võimalikuks.
Paindlikkus ja individuaalsus on meie peamised prioriteedid. #lehnert, see on rohkem kui 80 inimest, kes teevad asju võimalikuks, kes võtavad vastu iga väljakutse ja ületavad alati iseennast. Lähtudes meie moto "Miski pole võimatu", töötame loovalt, julgelt ja suure asjatundlikkusega, et lahendada meie klientide ruumiprobleeme. Seejuures toetume usalduslikule koostööle ja inimlikule suhtlemisele, mis on ühise projekti edu aluseks.

Et meie kliendid oleksid 100% rahul.


Me toodame ressursisäästlikult.
DGNB (Saksa säästva ehitamise nõukogu) liikmena vähendame oma ökoloogilist jalajälge miinimumini: töötame rohelise elektriga, mille toodame 100% ulatuses oma fotogalvaanilisest süsteemist. Meie uus tootmishall ehitati vastavalt KfW 40 tõhususe standarditele. Lisaks toodame energiat tootmisjääkidest, näiteks puitlaastplaadist ja puidujääkidest.

Lisaks on vaheseinasüsteemid pöörduvad, ümberpaigutatavad ja ümberehitatavad ilma materjalikahjuta - ja neid saab kasutada aastakümneid. Lisaks on kõik kasutatavad materjalid (klaas, alumiinium, teras, plastik ja puit) taaskasutatavad ja säilitavad seega edasise elutsükli materjalitsüklis.

Meie pühendumus.
Inimlikkus on meie jaoks esmatähtis. Me edendame oma ettevõttes kaasamist ja mitmekesisust, oleme pühendunud võrdsetele võimalustele ja loome töökeskkonna, kus kõik töötajad on hinnatud ja tunnevad end hästi. Seda näitab ka meie auhind DIND (Saksa Innovatsiooniinstituudi jätkusuutlikkuse ja digitaliseerimise instituut) tuleviku tööandjana, mis andis meile pitseri "uuenduslik, kaasaegne ja digitaalne". Lisaks osaleme oma piirkonna spordiasutuste sponsorlusprojektides ja toetame muu hulgas käsipalli Bundesligameeskonda HSG Wetzlar.

Mürakaitsekabiinid

Lehnert'i seinatööstuse abil saame eraldada erinevaid tööstusruume üksteisest - nii visuaalselt, akustiliselt kui ka organisatsiooniliselt. Ja ometi jääte väravate või klauselementidega jälle üheks...

Saali kontor koos ukse lahendusega

Lehnert'i kabiini saab paigaldada mis tahes tüüpi kaubanduslikult saadaoleva ukselahenduse.

Kiiruksed, sektsioonuksed, rulluksed, lükanduksed - ja muidugi kõikvõimalikud uksed.

Fooliumvärav

Kiire väravalahendus

Kilevärav, mis saab avada ja sulgeda lühikese ajaga, kiire liikumisega. Kaugjuhitav ja vaatega läbi fooliumi, nii et ka vastutulevat liiklust saab õige...

Mitmekorruselised seinakontseptsioonid

Vaba ruumi muutmine kasutatavaks ruumiks?

Pidevate seinakontseptsioonide abil loome väikese ruumilise ime.

Tööstuslikud vaheseinad (Lehnert wall Industry)

Mõõtmed
Seina pikkus piiramatu
Seina kõrgus kuni ca 10 000 mm (erikõrgused soovi korral)
Seina kõrgus vabalt seisev kuni 3500 mm (erikõrgused soovi korral)
Seina p...

Puhasruumide süsteemid

Sõltumata sellest, kas autotööstus, teadusuuringud või pharmazie - lahendused igale vajadusele

Meie aastatepikkune kogemus seina- ja laesüsteemide valmista...

Puhasruumi lukk

Paljud elektroonikatööstuse osad tuleb toota puhtates ruumides. Intelligentne elektrooniline ukselahendus koos õhulukufunktsiooniga tagab Lehnert'i kabiinis püsivad ruumitingimused.

Helisummuti (KONOA SoundScreen)

KLAASAKUSTIKA

KONOA SoundScreen loob ruumides vaiksed tsoonid. Heli levikut vähendatakse tõhusalt ilma ruumimuljet kahjustamata. Uue VDI 4569 2019-10 nõuded on täidetud....

Seina neeldur (SteelCube)

sEINAABSORBORBER

Kui ruumis soovitakse tõhusalt vähendada helitaset ja järelkõla aega, on SteelCube'i seinaabsorber õige toode. Sageli ei ole akustiliste meetmete jaoks...

Katuse varikatus (CEILINGCUBE)

Alates kontoritest kuni sööklate ja vastuvõturuumide ning suurte ürituste ruumideni: CeilingCube'i laekatuse abil paraneb iga ruumi akustika märgatavalt. Kõrge heli neeldumise tõttu piisab lae vähe...

Minikontor (Wallbox)

RAUGAOASIS

KONOA WallBox pakub avatud keskkondades rahu oaasi.

Ajutiseks kasutamiseks telefonikõnedeks, meeskonnakohtumisteks ja muuks, on WallBox sobivalt varus...

Mobiilsed kaitsvad vaheseinad

Paljudes igapäevases tööelus on oluline isiklik kohalolek ja otsene
kliendikontakt, näiteks avalikus halduses, kliendikeskustes, ehitusplatside kontorites, müügi- ja nõustamiskeskustes jne.

Lutz Köppen, Lehnert GmbH tegevdirektor, naerab praegu hästi: tema ettevõttele anti hiljuti...

Elegantsed terasest ja klaasist vaheseinte elemendid
Loft-sti...