Kataloog

Lehnert GmbH

Lehnert GmbH kohta

Seeteeb meid ainulaadseks.
Mis on meie eripära: vaheseinasüsteemide spetsialistina pakume oma klientidele terviklikku paketti alates konsultatsioonist ja planeerimisest kuni tootmise ja paigaldusteenuseni, mis on täiuslikult täpne ja väga paindlik. Meiega saate kogu kõikehõlmava muretu paketi, kõik ühest kohast.

Modulaarseid lahendusi, mis kasvavad koos teiega
Me kasutame muutuvaid süsteemseinte ja -elemente, et luua kontorimaailmad, tööstusmaailmad ja akustilised maailmad, kus ettevõtted ja nende organisatsioonid saavad areneda. Ja kuna miski ei ole nii püsiv kui muutused, elavad ja kasvavad meie vaheseinasüsteemid koos meiega. Isegi hilisem ümberehitus saab toimuda puhtalt ja probleemideta.

Meie filosoofia: teha asju võimalikuks.
Paindlikkus ja individuaalsus on meie peamised prioriteedid. #lehnert, see on rohkem kui 80 inimest, kes teevad asju võimalikuks, kes võtavad vastu iga väljakutse ja ületavad alati iseennast. Lähtudes meie moto "Miski pole võimatu", töötame loovalt, julgelt ja suure asjatundlikkusega, et lahendada meie klientide ruumiprobleeme. Seejuures toetume usalduslikule koostööle ja inimlikule suhtlemisele, mis on ühise projekti edu aluseks.

Et meie kliendid oleksid 100% rahul.


Me toodame ressursisäästlikult.
DGNB (Saksa säästva ehitamise nõukogu) liikmena vähendame oma ökoloogilist jalajälge miinimumini: töötame rohelise elektriga, mille toodame 100% ulatuses oma fotogalvaanilisest süsteemist. Meie uus tootmishall ehitati vastavalt KfW 40 tõhususe standarditele. Lisaks toodame energiat tootmisjääkidest, näiteks puitlaastplaadist ja puidujääkidest.

Lisaks on vaheseinasüsteemid pöörduvad, ümberpaigutatavad ja ümberehitatavad ilma materjalikahjuta - ja neid saab kasutada aastakümneid. Lisaks on kõik kasutatavad materjalid (klaas, alumiinium, teras, plastik ja puit) taaskasutatavad ja säilitavad seega edasise elutsükli materjalitsüklis.

Meie pühendumus.
Inimlikkus on meie jaoks esmatähtis. Me edendame oma ettevõttes kaasamist ja mitmekesisust, oleme pühendunud võrdsetele võimalustele ja loome töökeskkonna, kus kõik töötajad on hinnatud ja tunnevad end hästi. Seda näitab ka meie auhind DIND (Saksa Innovatsiooniinstituudi jätkusuutlikkuse ja digitaliseerimise instituut) tuleviku tööandjana, mis andis meile pitseri "uuenduslik, kaasaegne ja digitaalne". Lisaks osaleme oma piirkonna spordiasutuste sponsorlusprojektides ja toetame muu hulgas käsipalli Bundesligameeskonda HSG Wetzlar.

Vabalt seisvad vaheseinad

Lehnert Wall Industry'ga naaseb järjekord.

Vabalt seisvaid vaheseinu saab kasutada funktsionaalsete ja tööruumide struktureerimiseks ning töötingimuste parandamiseks - näit...

Seinaehituselemendid

Tööstuslik sein ei pea alati ulatuma laeni. Antud juhul oleme rakendanud vabalt seisvate seinaelementidega ukse lahenduse - olemasolev tööstuslik kraana teeb selle kohandatud lahenduse vajalikuks.<...

Täielikult klaasist uksed

8 või 10 mm karastatud turvaklaasist/10 mm lamineeritud turvaklaasist valmistatud raamita täisklaasist ukseleht koos heliisolatsioonikilega, soovi korral fikseeritud klaasist ülemise osaga.

Süsteemi uksed

Lükanduksekonstruktsioon Täielik klaas 10 mm jooksurööbastega
kinnitatud laeprofiili ette tagasitõmbedampooniga.
Võib kasutada kõiki kaubanduses saadaolevaid ukse- ja tõukekäepidemeid.

Puituksed

Puidust ukseleht 40 mm, melamiinvaiguga kaetud,
soovi korral fikseeritud ülemise osaga

Lutz Köppen, Lehnert GmbH tegevdirektor, naerab praegu hästi: tema ettevõttele anti hiljuti...

Elegantsed terasest ja klaasist vaheseinte elemendid
Loft-sti...