Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.05.2021 05:05

100 aastat PFISTERERi - ühendav jõud tuleviku jaoks

Olgu tegemist siis kiiresti kasvavate megalinnade, säästva energia ülemineku või puhta liikuvuse probleemidega, PFISTERERi töötajate ees seisvad väljakutsed ei ole täna väiksemad kui minevikus. Nende ülesanne on leida lahendusi turvaliseks ja usaldusväärseks energia ülekandmiseks nii väikestes kui ka suurtes mõõtkavades ja sageli märkamatult, õhuliinides ja alajaamades või koduste elektriühenduste ning ka rongide ja tuuleturbiinide puhul. PFISTERERi tooted mängivad meie igapäevaelus olulist rolli. Kuna ettevõte on alati suunatud tulevikulahendustele, tähistab ta 2021. aastal oma 100. aastapäeva.

"Karl Pfisterer asutas meie ettevõtte 1921. aastal eesmärgiga arendada tõhusamaid ja ohutumaid elektripaigaldisi. Tema pühendumine parima lahenduse pakkumisele on PFISTERERil tänaseni ja hõlmab kõiki energiainfrastruktuuri valdkondi - alates tootmisest kuni ülekande ja ka jaotamiseni. Selle tulemusena oleme üks maailma juhtivaid sõltumatuid kaablitarvikute, isolaatorite ja õhuliinide lahenduste tootjaid," ütles PFISTERERi juhatuse liige dr Konstantin Kurfiss. Pereettevõte on leiutaja, teerajaja ja lahenduste pakkuja, kellel on ainulaadne innovatiivne oskusteave, mis on 100 aasta jooksul kujundanud energiatööstuse tulevikku. PFISTERERi lahendusi võib leida igat tüüpi energiavõrkudes, nii maa peal kui ka maa all. PFISTERERi tooteid kasutatakse raudteevõrkudes, kiirrongides, nagu ICE ja TGV, ning raudteeohutussüsteemides. "Kuna me oleme esindatud lugematul hulgal energiaülekande liidestes, on meie uuendustel suur mõju meie partneritele," selgitab dr Kurfiss. "Seepärast mõtleme me alati tuleviku ja energia ülekande ja jaotamise suundumuste peale. Me pakume täna lahendusi homsetele väljakutsetele".

Küsimused, millega ettevõte tulevikku vaadates silmitsi seisab, on aktuaalsemad kui kunagi varem: kuidas saame jätkusuutlikult toota energiat tulevaste vajaduste rahuldamiseks? Kuidas tugevdada elektrivõrke äärmuslike ilmastikuolude põhjustatud katkestuste vastu muutuvas kliimas, viies samal ajal energia kooskõlla keskkonnaga ja kiiresti kasvava linnarahvastiku vajadustega?

Kasvavad linnapiirkonnad - tuleviku väljakutsed

Ülemaailmne energianõudlus on pidevalt kasvanud - ainuüksi alates 1970. aastatest üle 160 protsendi - ja kasvab jätkuvalt, kusjuures 2040. aastaks on oodata veel 30-protsendilist kasvu. Samal perioodil kahekordistub linnaelanike arv maailmas 3,6 miljardilt 6,3 miljardile. "Selleks, et säilitada tulevikus kasvavate linnapiirkondade usaldusväärne varustamine, tuleb elektrit transportida linnadesse rohkem ja üha suuremaid vahemaid pidi: sisemaalt avamere tuuleparkidest ja lõunapoolsetest päikeseelektrijaamadest põhjapoolsetesse tööstuspiirkondadesse. Seda võimaldavad näiteks meie silikoonkomposiitisolaatorid - kompaktsete ja esteetiliste kõrgepingeülekandeliinide jaoks, mis on üldsuse poolt väga heaks kiidetud," ütles Stephan Götschel, PFISTERER Holding AG juhatuse liige.

PFISTERER pakub avamerepioneerina, kellel on kogemusi arvukate tuuleparkide projektidega, õiget ühendustehnoloogiat ka tuuleturbiinide, avamereplatvormide, akusalvestite ja päikeseelektrijaamade jaoks. Kliimamuutustega seotud äärmuslike ilmastikunähtuste tõttu suureneb kogu maailmas elektrikatkestuste oht. PFISTERERi ainulaadsed hädaolukorra lahendamise kontseptsioonid aitavad energiatarnijatel kahjustuste korral kiiresti remontida ning neid saab kasutada ka ajutiste ümbersõidusüsteemidena võrgu uuendamise, kapitaalremondi, hoolduse ja testimise ajal.

PFISTERER toob energia inimesteni - nii maa peal kui ka maa all.

PFISTERER on alates 1921. aastast toetanud energiatööstust õhuliinide tehnoloogia, kaablisüsteemide ja elektrijaotuskomponentidega. Esialgu vastloodud kohalike võrkude jaoks, seejärel alates 1937. aastast ka kõrgepinge sektoris (HV). Esimesed tooted olid teraskomponendid, nagu riputuskonksud. Hiljem hakati 1946. aastal asutatud Gussenstadti tehases tootma kõrgepinge õhuliinide klambreid ja pingutusfermatseid. Need edukad lahendused saavutasid kiiresti rahvusvahelise maine. 1960ndatel aastatel oli kõrgepinge ülekandevõrkude laiendamine Euroopas täies hoos. Sellest ajast alates on PFISTERERi lahendusi katsetatud ja katsetatud õhuliinide ehitamisel äärmuslikes Alpide maastikes, Lõuna-Aafrika kõrbes, Pärsia lahe piirkonnas ja Guri tammi juures Venezuelas - alates 110 V kuni 1100 kV. PFISTERER pakub kõrgpingekaablite ühendamise tehnoloogia pioneerina ka tarvikuid ja lahendusi merealuste ja maakaablisüsteemide jaoks, sealhulgas kaabelide paigaldamist "võtmed kätte". Tulevikus mängivad üha olulisemat rolli nutikad tarvikud kasutusandmete kogumiseks.

Innovatsioon kui äritegevuse mootor

PFISTERER vastab tuleviku väljakutsetele saja-aastase kogemuse põhjal saadud teadmistega. Need teadmised on pidevalt arenenud koos tehnoloogia arenguga - ja tehnoloogia on arenenud tänu PFISTERERi kogemustele. Arvukad uuendused ja patendid soodustavad pidevalt meie kasvu. Nende edu on muutnud PFISTERERi ülemaailmselt tegutsevaks ettevõtteks - turustusvõrguga 70 riigis ja 21 asukohaga Euroopas, Põhja- ja Lõuna-Ameerikas, Aasias ja Lähis-Idas. 2100 töötajat kogu maailmas, moodsaid tootmisprotsesse ja tõrgeteta kvaliteedijuhtimissüsteemi tagavad, et pakume õigeid lahendusi ka tulevikus.

Meie juubeli veebileht 100years-pfisterer.com pakub meelelahutuslikku ülevaadet tulevastest ja varasematest nõuetest elektrivõrkudele kogu maailmas - ja PFISTERERi lahendustest.

Veel uudiseid


Winterbach, Saksamaa - 06. veebruar 2024 - Siemens Energy on edukalt sertifitseerinud PFIST...

Winterbach, Saksamaa - 7. november 2023

DolWin kappa avamereplatvorm paigaldati e...


Winterbach, Saksamaa - 26.09.2023 -

Ülekandevõrgu operaator TenneT on t...

Winterbach, Saksamaa - 15. juuni 2023 -

Juhtiv energiainfrastruktuuri lahenduste pakkuja...

Energia jaotamine ja ülekandmine on olnud PFISTERERi põhipädevus juba peaaegu 100 aastat. Energia...