Kataloog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

09.12.2021 01:12

ifm ehitab Esseni uue ettevõtte peakorteri

ifm ehitab uue ettevõtte peakorteri Esseni
Viimaste aastate pidev kasv ja prognoositav jätkuv positiivne areng on ajendanud ifm ettevõtete gruppi ehitama uue ettevõtte peakorteri Esseni.

Ifm ettevõtete grupp rajab oma uue ettevõtte peakorteri ESSEN EINSi bürookvartalisse, mis on praegu arendamisel. Kolimine ifm-i uude peakorterisse, mis asub vaid umbes 500 meetri kaugusel praegusest asukohast, on kavandatud 2026. aastaks. Ifm kontserni juhatus kuulutab täna selle olulise verstaposti ettevõtte ajaloos välja Esseni linna ülemlinnapea Thomas Kufeni ja KÖLBL KRUSE Gmbh juhtivpartner Dr. Marcus Kruse juuresolekul. Nüüd, kus lepingud on allkirjastatud, võib alustada projekti planeerimist.

esseni linn ja Michael Marhofer, ifm Groupi tegevjuht.
ifm'i peakontor asub alates 2009. aastast Esseni Friedrichstrassel. "Glückaufhaus on lõhki täis, meil ei ole siin Essenis lihtsalt piisavalt ruumi kogu personalile," ütleb ifm kontserni esimees ja kaasjuht Michael Marhofer. "Seda võib panna meie jätkuva edu arvele, mis jätkub ka tulevikus ülemaailmse turu baasil. Ja on ütlematagi selge, et selle eduga kaasneb ka töötajate arvu samaväärne kasv." Esimesed ettevõtte osakonnad pidid juba Glückaufhausist ümber kolima detsentraliseeritud asukohtadesse. "Pikaajaline keskmine töötajate arvu kasv on olnud umbes 3 % aastas kohapeal," toob ifm-ettevõtete grupi finantsjuht Christoph von Rosenberg välja ühe olulise näitaja. Praegu töötab ettevõtte peakorteris Essenis ligi 600 töötajat.

"Et rahuldada kasvavat ruumivajadust, ehitatakse lähiaastatel Huyssenallee ja Baedekerstraße nurgal asuva endise RWE peakorteri 30 000 ruutmeetri suurusele osalisele krundile kaasaegne ettevõtte peakorter, mis erinevalt Glückaufhausist pakub meile pikaajalist perspektiivi," selgitab Christoph von Rosenberg uue asukoha olulist eelist.

Viimaste aastate pidev kasv ja prognoositav jätkuv positiivne areng on ajendanud ifm kontserni ettevõtteid ehitama uue ettevõtte peakontori Esseni.

Ifm kontserni ettevõtted rajavad oma uue ettevõtte peakontori ESSEN EINSi bürookvartalisse, mis on praegu arendamisel. Ümberkolimine ifm-i uude peakorterisse, mis asub vaid umbes 500 meetri kaugusel praegusest asukohast, on kavandatud 2026. aastaks. Ifm kontserni juhatus kuulutab täna selle olulise verstaposti ettevõtte ajaloos välja Esseni linna ülemlinnapea Thomas Kufeni ja KÖLBL KRUSE Gmbh juhtivpartner Dr. Marcus Kruse juuresolekul. Nüüd, kus lepingud on allkirjastatud, võib alustada projekti planeerimist.
KÖLBL KRUSE GmbH juhtivpartner Dr. Marcus Kruse, Esseni linna linnapea Thomas Kufen ja ifm Groupi tegevjuht Michael Marhofer.
ifm'i peakontor asub alates 2009. aastast Esseni Friedrichstraße's. "Glückaufhaus on lõhki täis, meil ei ole siin Essenis lihtsalt piisavalt ruumi kogu personalile," ütles ifm kontserni esimees ja kaasjuht Michael Marhofer. "Seda võib panna meie jätkuva edu arvele, mis jätkub ka tulevikus ülemaailmse turu põhjal. Ja on ütlematagi selge, et selle eduga kaasneb ka töötajate arvu samaväärne kasv." Esimesed ettevõtte osakonnad pidid juba Glückaufhausist ümber kolima detsentraliseeritud asukohtadesse. "Pikaajaline keskmine töötajate arvu kasv on olnud umbes 3 % aastas kohapeal," toob ifm-ettevõtete grupi finantsjuht Christoph von Rosenberg välja ühe olulise näitaja. Praegu töötab ettevõtte peakorteris Essenis ligi 600 töötajat.

"Et rahuldada kasvavat nõudlust ruumide järele, ehitatakse lähiaastatel Huyssenallee ja Baedekerstraße nurgal asuva endise RWE peakorteri 30 000 ruutmeetri suurusele osalisele krundile kaasaegne ettevõtte peakorter, mis erinevalt Glückaufhausist pakub meile pikaajalist perspektiivi," nii selgitab Christoph von Rosenberg uue asukoha olulist eelist.

Pildi allikas: Hans Blossey
"ESSEN EINS asub suurepärases asukohas ja on ifm-i uue peakorteri jaoks ideaalne koht," kinnitab dr Marcus Kruse. Uut asukohta iseloomustab kaasaegne töökeskkond ja moodne arhitektuur.

ifm-i uus ettevõtte peakorter asub mugavalt pearaudteejaama lähedal ja on ühistranspordiga kergesti ligipääsetav. ifm saab kokku kasu Essen EINSi linnaku üldisest infrastruktuurist.

Täna tutvustati ka ifm-i uue ettevõtte peakorteri ajakava: Praegu käimasoleva uue hoone projekti planeerimine peaks viima ehitamise alguseni 2024. aastal. Valmimine ja sissekolimine on kavandatud 2026. aastaks.

"Selleks, et seda suurt projekti edukalt ellu viia, oleme koondanud oma pädevuse varasematest ehitusprojektidest Essenis ja Siegenis ning moodustanud spetsiaalse projektimeeskonna. Ootame juba praegu oma uut kaasaegset ettevõtte peakorterit Esseni linna südames, kus saame jätkata oma positiivset äritegevust pikaajaliselt," ütleb Michael Marhofer.

Veel uudiseid

Vision koos IO-Linkiga? See on võimalik!
Essen, detsember 2023 - Saksa disainiauhind läheb taas kord ifmile. Pärast seda, kui žürii autasustas viimati 2021. aastal kolm ettevõtte toodet maineka auhinnaga, annab ta 2024. aastal auhinna välja seisundi jälgimise tööriistale moneo RTM. See on esimene disainiauhind ifm-i tarkvaratootele.
2022. septembril toimus İstanbulis asuva ifm electronici uue kontori pidulik avamine mitmete külaliste ja töötajate juuresolekul.
  • Ülipuhta vee ja vee täpne voolu mõõtmine
  • Roostevabast te...
Objektide tuvastamine ja objektide kontrollimine ühes seadmes
ifmil on tänavusel Saksa disainiauhindade jagamisel kolm põhjust tähistamiseks. LI-tasemeandur, mitme kattepuude ja TCC-temperatuuriandur saavad ihaldatud disainiauhinnad.