Kataloog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: 2D nägemisandur Dualis

Objektide tuvastamine ja objektide kontrollimine ühes seadmes

Olenemata sellest, kas tegemist on kontuuride tuvastamise või BLOB-analüüsiga, Dualis 2D nägemisanduriga saab teostada mitmesuguseid defektide testimise ja kontrollimise rakendusi kogu tootmisprotsessis. Tänu suuremale lahutusvõimele ja paljudele valgustuse funktsioonidele on nüüd isegi keerulisi rakendusi märkimisväärselt lihtne lahendada.

Millised on tüüpilised rakendused?
Dualis 2D nägemisandur ühendab kontuuri ja blobianalüüsi ühes seadmes.
See pöörab tähelepanu nii pindade kui ka kontuuride igale detailile ja suudab seega lahendada mitmesuguseid defektide testimise ja kontrollimise rakendusi kogu tootmisprotsessi jooksul.

Tarkvara ja seadistamine
Lihtne nägemisandurite seadistamine
Dualis seadistatakse ja programmeeritakse ifm Vision Assistant'i abil. Selles intuitiivses tarkvaras juhitakse kasutajat samm-sammult läbi parameetrite määramise protsessi. Valmis viisardid teevad nii algajatele kui ka ekspertidele lihtsaks visioonirakenduste kiire ja usaldusväärse lahendamise ning väga lihtsa rakendamise.
Niinimetatud loogilise kihi abil saab teostada pildi programmeerimist ja loogilisi seoseid. Pilditöötluse ekspertidele on lisatud täiustatud režiim, mis sisaldab arvukaid lisafunktsioone.

Kogemused nägemissüsteemi võimsusest koos sensori lihtsusega.

Objektide tuvastamine ja kontrollimine ühes seadmes
Olgu tegemist kontuuride tuvastamise või BLOB-analüüsiga, O2D5 andurite perekond suudab lahendada mitmesuguseid defektide testimise ja kontrollimise rakendusi kogu tootmisettevõttes. Avastage funktsioone interaktiivse mudeli abil.

Veel uudiseid

Vision koos IO-Linkiga? See on võimalik!
Essen, detsember 2023 - Saksa disainiauhind läheb taas kord ifmile. Pärast seda, kui žürii autasustas viimati 2021. aastal kolm ettevõtte toodet maineka auhinnaga, annab ta 2024. aastal auhinna välja seisundi jälgimise tööriistale moneo RTM. See on esimene disainiauhind ifm-i tarkvaratootele.
2022. septembril toimus İstanbulis asuva ifm electronici uue kontori pidulik avamine mitmete külaliste ja töötajate juuresolekul.
  • Ülipuhta vee ja vee täpne voolu mõõtmine
  • Roostevabast te...
ifmil on tänavusel Saksa disainiauhindade jagamisel kolm põhjust tähistamiseks. LI-tasemeandur, mitme kattepuude ja TCC-temperatuuriandur saavad ihaldatud disainiauhinnad.

ifm ehitab uue ettevõtte peakorteri Esseni
Viimaste aastate pidev kasv ja prognoositav jätku...