Kataloog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Kolm ifm toodet võitis ihaldatud disainiauhinna

ifmil on tänavusel Saksa disainiauhindade jagamisel kolm põhjust tähistamiseks. LI-tasemeandur, mitme kattepuude ja TCC-temperatuuriandur saavad ihaldatud disainiauhinnad.

Sel aastal tähistab Saksa disainiauhind oma kümnendat aastapäeva. Võitjate esitlus on sel korral pühendatud teemale "Kuidas disainerid mõtlevad". Saksa disainiauhind on Saksa disaininõukogu rahvusvaheline preemia ja üks tunnustatumaid disainiauhindu kogu maailmas. Alates auhinna loomisest on kümne aasta jooksul juba 375 ihaldatud "kuldset" auhinda välja antud, mis on saadud 87 riigist esitatud umbes 20 000 võistlustöö hulgast.

Ifm-i tooted said tööstuskategoorias kolm korda rohkem punkte. "Võitja" auhinna sai LI-tasemeandur, mis jälgib usaldusväärselt mahutite ja konteinerite piirtasemeid. Mõõdetakse vett, õlisid, jahutusvedelikke ja nende temperatuuri kokkupuutes keskkonnaga. Induktiivne nupp võimaldab kasutajal anduriga suhelda. 360-kraadine ümbermõõduline LED annab teavet mahutites oleva keskkonna taseme kohta. Selle konstruktsioon pakub optimaalseid tühjendus- ja puhastusomadusi. LI aitab kaasa tehase säästlikule ja jätkusuutlikule toimimisele, järgides samal ajal kõrgeimaid projekteerimis- ja täpsusnõudeid.

Žürii andis "Suurepärase tootedisaini" auhinna E12725 - multi-cover puckile, mis aitab selgelt näidata ventiilide asendeid, mis muidu jääksid nähtamatuks. See annab kasutajale teavet tehase kohta, et hõlbustada selle juhtimist, toetades samas selle majanduslikku ja ökoloogilist toimimist. Tänu patenteeritud näitamissüsteemi suurele kohandatavusele ja lihtsale käsitsemisele kokkupaneku ajal on saavutatud nii komponentide kui ka keerukuse vähendamine, mis vastab automatiseeritud tehase väljakutsetele.

TCC temperatuuriandur, mida kasutatakse tundlikes protsessides, näiteks toiduainetetööstuses, sai "Erimärkuse". Selgelt nähtav 3-värviline signaalelement tagab seadme oleku selge näitamise. TCC tuvastab iseseisvalt kõrvalekaldumisi ja annab neist märku nii digitaalselt kui ka visuaalselt. Nii aitab andur kaasa kvaliteedi tagamisele kahe kalibreerimispunkti vahel. Tänu selgele disainile, ideaalsetele puhastusomadustele ja kvaliteetsetele materjalidele on see nii ökoloogiline kui ka ökonoomne lahendus.

Hindatud auhindade üleandmine toimub järgmise aasta veebruaris. Lisateavet auhinnatud toodete kohta leiate veebilehelt www.ifm.com.

Veel uudiseid

Vision koos IO-Linkiga? See on võimalik!
Essen, detsember 2023 - Saksa disainiauhind läheb taas kord ifmile. Pärast seda, kui žürii autasustas viimati 2021. aastal kolm ettevõtte toodet maineka auhinnaga, annab ta 2024. aastal auhinna välja seisundi jälgimise tööriistale moneo RTM. See on esimene disainiauhind ifm-i tarkvaratootele.
2022. septembril toimus İstanbulis asuva ifm electronici uue kontori pidulik avamine mitmete külaliste ja töötajate juuresolekul.
  • Ülipuhta vee ja vee täpne voolu mõõtmine
  • Roostevabast te...
Objektide tuvastamine ja objektide kontrollimine ühes seadmes

ifm ehitab uue ettevõtte peakorteri Esseni
Viimaste aastate pidev kasv ja prognoositav jätku...