Kataloog

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

28.02.2022 01:02

Yxlon seab arvutitomograafia valdkonnas uue mõõdupuu

17. veebruar 2022: YXLON International tutvustas sel neljapäeval kolme veebipõhise üritusega maailmaturul täiesti uut kompuutertomograafiasüsteemi. Uus YXLON UX50 on oma kompaktse ja vastupidava konstruktsiooniga välja töötatud spetsiaalselt tootmiskeskkonna jaoks, keskendudes eelkõige autotööstusele ja valutööstusele. Süsteem sobib ideaalselt nii traditsioonilise ajamitehnoloogia komponentide kui ka kasvava e-mobiilsuse ja selle eriliste nõuete testimiseks.

UX50 sobib 450 kV väljundvõimsusega tihedate ja suurte komponentide katsetamiseks ning pakub maksimaalset paindlikkust, mis tuleneb nii lame- kui ka joondetektorite valikulistest seadmetest. Sõltumata rakendusest tagavad ulatuslikud kompuutertomograafiatehnikad ja pildi täiustamise vahendid optimaalsed tulemused kolmemõõtmelistes analüüsides. Näiteks uus ScatterFix 2.0 vähendab häirivat hajutatud kiirgust eriti massiivsete katsekehade puhul kõigis CT-tehnikates lameda paneeliga detektoriga ning tagab optimaalse pinnamääramise ja kvaliteetsed CT-andmed. UX50 toetab ka kiireid 2D DR-kontrolle, kasutades tõestatud HDR-filtrit, mis annab suure kontrastsusega üksikasjalikke läbivalgustuspilte täpseks hindamiseks.

Nagu kõik hiljuti välja antud Yxloni kontrollisüsteemid, põhineb ka UX50 kasutajasõbralikul Geminy tarkvaraplatvormil. Lihtne kasutamine graafiliste ikoonide abil, mida toetavad erinevad eelseadistused, menüüd, viisardid ja automaatsed järjestused, võimaldab erineva röntgentehnoloogiaalaste teadmistega inspektoritel saada alati parimaid tulemusi ja suurendada tõhusust. Geminy tulevased arendused muutuvad UX50 jaoks kättesaadavaks uuendustena.

Kasutajat silmas pidades olid ergonoomilised kaalutlused UX-seeria projekteerimisel ja arendamisel oluline osa. Süsteemi reguleeritava kõrgusega juhtpaneel on selgelt paigutatud koos joystickide ja nuppudega, mis võimaldavad isegi kindaid kandes korrektset käsitsemist. Konsooli pikendus vasakul või paremal küljel võimaldab mugavat hiirega töötamist. Lisaks sellele on kasutajakogemuse parandamiseks kavandatud kaamera jälgimine siseruumides, röntgenikiire näitamine ventilaatorlaseriga ja kontrollosade manipulaatori ohutu juhtimine avatud uksega kapi välisseinal asuvate nuppude abil.

Teie investeeringute turvalisuse tagamiseks on kavandatud tulevane uuendatavus, mis võimaldab vajaduse korral ühe detektori süsteemi, olgu see siis joon- või lameekraaniga, konfigureerida kahe detektoriga süsteemiks

Veel uudiseid

Holsteini kivimi settekillustikku tuli analüüsida fossiilide sisalduse suhtes arvutitom...

alates 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Jaapan 2024

<...

productronica / SEMICON Europa
Tänavusel Productronica messil tuleme välja uudsusega ja esitleme teisipäeval, 14. novembril kell 15.00 meie stendil B2.454 oma uut 3D röntgensüsteemi, mille oleme välja töötanud spetsiaalselt nõudliku pooljuhtide turu jaoks.

elektromobiilsuse tõus on viimastel aastatel viinud akuturu tohutu kasvu, mille lõppu ei ole veel...

Yxlonist saab Comet Yxlon. Tänavusel Control messil teatas röntgen- ja CT-kontrollis&uu...