Kataloog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

13.04.2022 01:04

Digitaalne sukeldusandur õli niiskuse määramiseks

E+E Elektronik'i sukeldusandur MOP301 mõõdab täpselt niiskust trafo-, määrde- või hüdraulikaõlis ning diislikütuses. Seda kasutatakse seadmete ja masinate ennetavaks hoolduseks. Roostevabast terasest andurit saab kasutada kuni 120 °C ja 20 baarise rõhuga õlides. Vee aktiivsuse, temperatuuri ja absoluutse veesisalduse mõõteandmed on saadaval RS485 liidese kaudu Modbus RTU protokolliga.

Suurepärane mõõtmistulemus, vastupidav konstruktsioon

MOP301-s kasutatud E+E niiskusandurite elemente iseloomustab nende pikaajaline stabiilsus ja vastupidavus saastumisele. Need on aluseks väga täpsele ja usaldusväärsele niiskuse ja temperatuuri mõõtmisele.

Mehaaniliselt avaldab uputusandur muljet vastupidava roostevabast terasest korpusega, millel on kaitseaste IP66, õlikindel kaabel ja ülevalatud M12 pistik. Seda saab kasutada temperatuurivahemikus -40 kuni 120 °C ja kuni 20 bar rõhu juures.

Erinevad anduri ja kaabli pikkused ning õhuke disain võimaldavad MOP301 eriti paindlikku paigaldamist. Praktilise lükandkruviühenduse abil saab sukeldumissügavust täpselt reguleerida ja vajaduse korral muuta. Lisavarustusena saadava kuulventiili abil saab andurit paigaldada ja eemaldada protsessi katkestamata ja rõhu all.

Mõõdetud väärtused ja liidesed

MOP301 annab õli niiskusesisalduse absoluut- või suhtelise väärtusena. Vee aktiivsus (aw) näitab õli suhtelist niiskusesisaldust ja kirjeldab tegeliku ja maksimaalse võimaliku lahustunud veekoguse suhet. Aw väärtus annab teavet selle kohta, kui lähedal on õli küllastumispunktile antud temperatuuril.

Veesisaldus (x) väljendab niiskusesisaldust absoluutarvudes. Seda väljendatakse ppm või mg vett / kg õli. MOP301 arvutab veesisalduse mõõdetud veeaktiivsuse ja temperatuuri alusel. Arvutamiseks vajalikud õlispetsiifilised parameetrid saab tehases eelnevalt konfigureerida, kirjutada Modbus RTU kaudu või hiljem salvestada, kasutades PCS10 tootekonfiguratsiooni tarkvara.

Mõõdetud väärtused edastatakse Modbus RTU protokolliga RS485-liidese kaudu.

Laiendatav anduriseadmeks

MOP301 ühildub E+E Elektronik'i Sigma 05 andurikeskusega. Anduri saab ühendada host-seadmesse plug-and-play põhimõttel ja laiendada seda seega analoogväljundite ja valikulise ekraaniga anduriseadmeks.

Veel uudiseid

CDS201, HTS201 ja TES201 kolmikuga toob Austria andurispetsialist E+E Elektronik turule uue p&oti...

Uue HTS801-ga toob E+E Elektronik turule oma seni kõige võimsama niiskuse- ja temperatuurianduri...

Digitaalne sensormoodul kuluefektiivseks niiskuse ja temperatuuri mõõtmiseks

Austria a...

alates 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hall 3, stend F31 - F32

...

Austria andurite tootja E+E Elektronik laiendab oma digitaalsete andurite portfelli kahe uue toot...

E+E Elektronik uus niiskuskalkulaator arvutab kõik olulised niiskusega seotud parameetrid ja ka rõhukastepunkti.