Kataloog

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

05.05.2022 02:05

Tehnoloogia areneb. Nii ka Yxlon.

Yxlonist saab Comet Yxlon. Tänavusel Control messil teatas röntgen- ja CT-kontrollisüsteemide tootja, et muudab oma nime Comet Yxloniks alates 8. septembrist 2022. Uus kaubamärk rõhutab Yxloni pikaajalist seotust Cometiga, mis on plasma- ja röntgentehnoloogiale keskendunud juhtiv ülemaailmne innovatiivne tehnoloogiaettevõte

Uue Comet Yxloni kaubamärgi värske ja kaasaegne disain peegeldab ettevõtte uuenduslikkust ja entusiasmi klientide probleemide lahendamisel.

"Comet Yxloni kaubamärk esindab aastakümnete pikkust röntgenekspertiisi ja kirge teha uusi asju võimalikuks - kooskõlas moto "Led by experience. Driven by curiosity." ütles Kevin Crofton, Comet Groupi tegevjuht ja Yxloni ajutine president. "Rebränding tugevdab meie kohalolekut ja kinnitab taas meie tähtsust Comet Groupi juures."

Yxloni ettevõtluse juured ulatuvad tagasi röntgenikiirguse avastamiseni W. C. Röntgeni poolt 1895. aastal ja esimese röntgenitoru valmistamiseni C. H. F. Mülleri poolt 1896. aastal. Hamburgis asuv YXLON International GmbH kuulub alates 2007. aastast Šveitsi börsil noteeritud emaettevõtte Comet Holding AG alla, mis ühendab oma sildi all juhtivat ülemaailmset innovatiivsete tehnoloogiaettevõtete gruppi.

Veel uudiseid

Holsteini kivimi settekillustikku tuli analüüsida fossiilide sisalduse suhtes arvutitom...

alates 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Jaapan 2024

<...

productronica / SEMICON Europa
Tänavusel Productronica messil tuleme välja uudsusega ja esitleme teisipäeval, 14. novembril kell 15.00 meie stendil B2.454 oma uut 3D röntgensüsteemi, mille oleme välja töötanud spetsiaalselt nõudliku pooljuhtide turu jaoks.

elektromobiilsuse tõus on viimastel aastatel viinud akuturu tohutu kasvu, mille lõppu ei ole veel...

Yxlonist saab Comet Yxlon. Tänavusel Control messil teatas röntgen- ja CT-kontrollis&uu...