Kataloog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

22.02.2023 01:02

Hüdraulilised pidurisilindrid: lihtsam käsitsemine isegi kriitilistes keskkondades

Spetsiaalseid proovivõtjaid kasutatakse õhust levivate mikroobide aktiivseks kogumiseks väga tundlikes puhtaruumides, et tagada inimeste ja materjalide kõrgeim kaitse. Konstruktsiooni lihtsaks ja suures osas kokkupuutevabaks käitlemiseks kasutab laboriseadmetele spetsialiseerunud Briti ettevõte Pinpoint Scientific ACE Stoßdämpfer GmbH hüdraulilisi pidurisilindreid.

Mikrobioloogiline keskkonnaseire on reguleeritud ISO juhendi 18593 kaudu. Juhtiv ettevõte, mis pakub mitmesuguseid spetsiaalseid laboriseadmeid, on Pinpoint Scientific Walesis, Suurbritannias Bridgendis. Tootevalikusse kuuluvad lahendused õhu seireks, elujõuliste osakeste pidevseireks ja isolaatorite seirelahendused. Kvaliteetne proovivõtmine laboratooriumi töötajatele hõlmab ka kõrgetasemelist kasutusmugavust ja tõhusat saastumiskaitset. Pinpoint Scientific'i mikrobioloogiliste õhuproovivõtjate valikut ImpactAir võib samuti pidada parimaks näiteks lahendusest, mis on läbi mõeldud kuni kõige väiksemate detailideni. Need on mõeldud pidevaks seireks teadusuuringute ja tööstuslike laboratooriumide keskkondades, kus elujõuliste osakeste proovide võtmine protsessi käigus on kriitilise tähtsusega. Töö toimub õhu suure kiirusega läbi väga kitsa sisselaskeava, mille peale osakesed, sealhulgas õhus olevad mikroobid, põrkuvad Petri tassis olevale kultuurpinnale ja kinnituvad sellele. Petri tassi pööratakse aeglaselt sisselaskeava all, et tagada õhu sattumine alati värskele kultuurialale. See vähendab järsult kahekordse kokkupuute tõenäosust. See on mikrobioloogiline ja füüsikaline nähtus, mille puhul kaks mikroobikonda satuvad inkubeerimise ajal samasse punkti ja tekivad ühe kolooniana. Selleks, et kasutajate töö võimalikult lihtsaks muuta, eriti toiduainete või meditsiinitehnoloogia laborite puhtaruumides ning ravimitööstuses proovide võtmise ajal, pöördusid Pinpoint Scientific'i projekteerijad kiiruse reguleerimise kvaliteetsete komponentide otsimisel ACE Stoßdämpfer GmbH briti edasimüüja poole. Pärast kõigi nõuete ja soovide kaalumist soovitas ta kapoti käitamiseks Saksamaal valmistatud hüdraulilisi pidurisilindreid.

Hüdraulilised pidurisilindrid erilahenduse jaoks



Wyn Gordge, üks ACE müügiinseneridest Suurbritannias, kirjeldab lähteolukorda: "Oleme sageli teinud edukalt koostööd oma edasimüüjaga, ettevõttega Applied Automation, nii et ka sel juhul viis tarne kiiresti kliendi poolele soovitud tulemuseni." Ta kirjeldab, et otsustavaks punktiks hüdrauliliste pidurisilindrite kasutamisel oli kliendi soov, et proovivõtja kapoti avamisprotsess toimuks ilma märkimisväärse vaevata. Ilma selle nõudeta oleksid põhimõtteliselt sobinud masinaelementidena ka ACE roostevabast terasest tööstuslikud gaasivedrud, mida saab klapi abil täpselt reguleerida soovitud avanemis- ja sulgemiskiirusele. Kuid kuna erinevalt visuaalselt väga sarnastest tööstuslikest gaasivedrudest tuleb hüdraulilisi pidurisilindreid tüübist HB15-50 ainult koputada, et käivitada kapoti avamisprotsess, langes valik nende komponentide kasuks, mis on ACE-l olemas kiiruse reguleerimise valdkonnas. Veel üks pluss selles rakenduses on see, et need pidurisilindrid võimaldavad õrna sulgemisprotsessi koos täiendava summutusega.

ACE kui Stabilus Groupi ekspertmark ja Applied Automation kui kogenud laboritehnika komponentide turustaja said kasutada veel ühte tugevust. ACE, kes on tuntud arenduspartnerina ja keda hinnatakse kohandatud lahenduste eest isegi väikeste koguste puhul, saavutas hüdraulika teo: kuna ImpactAir-proovivõtjaid kasutatakse peamiselt kriitilistes laboratooriumides ja puhtates ruumides, ei tulnud Pinpoint Scientifici spetsifikatsioonide kohaselt kõne alla masinaõli kasutamine pidurisilindri korpuses summutava vahendina. Selle nõude ja tundlike kasutuspiirkondade tõttu valis ACE spetsiaalse taimeõli, mille viskoossus ja kasutusiga on väga sarnane. Seejärel lisasid Pinpoint Scientific'i projekteerijad tootekujunduse käigus hüdrauliliste pidurisilindrite ümbritsemiseks roostevabast terasest muhvid, mille välimine korpus on standardselt valmistatud kaetud terasest. Ühelt poolt vastab see meede puhtates ruumides töötamise kõrgetele hügieeninõuetele ja teiselt poolt sobib muhvide roostevabast terasest materjal suurepäraselt ImpactAir-140 üldise disainiga.

ACE kasutatavad masinaelemendid sobivad ideaalselt kapoti avamiseks ja selle hoidmiseks 60-kraadise avanemisnurga all vastavalt vajadusele, tänu sellele, et nende tõuke- või tõmbejõudu saab reguleerida sujuvalt vahemikus 20 N kuni 800 N. Masinaelemente saab reguleerida mis tahes asendisse. Kahe- või ühetoimeliste hüdrauliliste pidurisilindrite reguleerimine toimub hõlpsasti kolvi reguleerimissegmendi abil. Tänu nende kõrgele kvaliteedile ja pikale kasutusajale ei ole laborisektori lõppklientide soovidele seoses avamis- ja sulgemisoperatsioonide sagedusega peaaegu mingeid piiranguid, nagu selgitab Pinpoint Scientific. Muidu kasutatakse neid kiiruste täpseks reguleerimiseks mõeldud masinaelemente peamiselt mitmesugustes auto- või tööstuskonstruktsioonides, aga ka elektroonika-, mööbli- ja vabaajategevuses.

Veel uudiseid

Šveitsi teaduskeskuse Technorama 500 katsejaama pakuvad külastajatele võimalus...

Sporditeadlased kasutavad oma konstruktsioonides ka hüdraulilisi masinaelemente. Eriti siis, ku...

Biontech/Pfizer'i mRNA-vaktsiini transport COVID-19 vastu on tõeline logistiline välj...

Lisaks mõõtmistarkvarale ning CAD-andmetele ja simulatsioonidele pakub ACE Sto&szli...

ACE Stoßdämpfer GmbH pakub projekteerijatele nüüd mitte ainult konfiguratsio...

TUBUSi struktuursed amortisaatorid on filmistaaridele sama, mis Stuntmanid on kallitele filmikaam...