Kataloog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

30.08.2023 01:08

Turvalisus ja tootlikkus sammu: universaalsed mutrivõtmed väikeste amortisaatoritega ACE-lt

Nõudlus desinfitseerimisvahendite järele oli Corona pandeemia ajal suur. Metallatelier GmbH tootis kiiresti ühe keemiatootja jaoks väikese seeria universaalset kruvikeerajat erinevate mahutite korkide kruvimiseks. Selle kasutajaaruande 1. osa paljastab, kuidas nutikate komponentide koostoimimine alates ajamitest kuni pöördemomendi piirajate ja anduritega ning väikeste löögisummutiteni tootmises toob kaasa suurema kiiruse kruvikeeramisel, suurema paindlikkuse pudelite suuruste osas ja suurema ohutuse.

Metallatelier GmbH mängib erilise rolli erimasinate ehitamise valdkonnas. Seda tänu mitmekülgsusele, mida Deggenhausenist, Bodenjärve piirkonnas asuv stuudio, selle asutaja ja omanik David Fuchs ning töötajad erinevates projektides demonstreerivad. ettevõte asutati 1985. aastal, et pakkuda tehnilist tuge kunstnikest sõpradele, kelle loomingulisi ja arhitektuurilisi ideid David Fuchs aitas realiseerida metallivaldkonnas, ning ettevõte jätkab kunsti, arhitektuuri ja disaini visioonide elluviimist tõestatud kõrgel tehnilisel tasemel. Lisaks õnnestus David Fuchsil ja tema meeskonnal 2006. aastal pakkuda ühele puhastusvahendite tootjale kasuliku mudeliga kaitstud erimasinat, mis tagab seni tundmatu paindlikkuse ja tõrkeohutuse pudelite automaatsel kruvimisel. Nii sündis Metallatelier GmbH esimene universaalne kruvikeeraja.


Ainulaadne seade kruvikorkide kokkupanekuks

See esimese põlvkonna erimasin on aluseks edukale panusele SARS-CoV-2 vastu võitlemisel. Peategelane on Bilgram Chemie GmbH, kes muu hulgas kaupleb kemikaalidega, kuid toodab ka pesu- ja puhastustooraineid ning puhastusvahendeid. Oberschwabeni Ostrachist pärit ettevõtte vastutajad olid tuttavad universaalse kruvikeerajaga 1.0, eriti selle ainulaadse kruvikorkide kokkupanemise seadmega, mis automatiseerib mitmesuguste puhastusvahendite pudelite, sealhulgas pumba pihustuspeaga pudelite turvalist sulgemist. Seepärast palusid nad Metallatelieril toota järeltootmise seeria. Kui esimese põlvkonna puhul oli tegemist käsitsemise kiirendamisega, siis nüüd keskenduti tootmiskiiruse suurendamisele, et vastata nõudlusele desinfitseerimisvahendite järele. "Teisest küljest oli vaja meie konstruktsiooni veelgi varieeritumalt ja kiiremini kohandada uutele sulguritele ja rihmade kõrgustele, sest meie klient soovis täita peamiselt väikeseid viaale käsitsi desinfitseerimisega kolmel spetsiaalsel masinal," kirjeldab David Fuchs osa uutest nõuetest.

Nende eesmärkide saavutamiseks on põhiline tööpõhimõte jäänud samaks, mis eelkäija konstruktsioonil: Pudelid kinnitatakse keskelt kruvimismehhanismi alla kahe etüleenpropüleen-dieen(monomeer)kummi (EPDM) kattega kinnituslõugadega. Seejärel haarduvad neli haarderulli kruvikorgist ja keeravad selle tugevasti kinni, kuni saavutatakse etteantud pöördemoment. Alumiste väikeste amortisaatorite abil ei pidurdata mitte ainult pneumaatilist liugurit, vaid ka haardemehhanismi lõppasend määratakse amortisaatorite asendiga ja seega kohandatakse masin erinevatele kruvikorkide suurustele. Samuti peatatakse liug tavaliselt väikese amortisaatoriga enne lõppasendisse jõudmist. Ülemine on samuti selleks, et kelk ei peaks iga kord oma lõppasendisse sõitma, vaid peatub juba siis, kui haaramisrullid on piisavalt kaugele avatud, et kruvikeerajat saaks edasi toimetada. Veel üks süsteemi aja kokkuhoiu eesmärk: käepidemetega või pumba pihustuspeaga pudelid saab parema edasise transpordi või konteinerisse pakkimise või laadimise eesmärgil pöörata ka juba suletud olekus ja seega viia ühtsesse asendisse.



.


Veel uudiseid

Šveitsi teaduskeskuse Technorama 500 katsejaama pakuvad külastajatele võimalus...

Sporditeadlased kasutavad oma konstruktsioonides ka hüdraulilisi masinaelemente. Eriti siis, ku...

Biontech/Pfizer'i mRNA-vaktsiini transport COVID-19 vastu on tõeline logistiline välj...

Lisaks mõõtmistarkvarale ning CAD-andmetele ja simulatsioonidele pakub ACE Sto&szli...

ACE Stoßdämpfer GmbH pakub projekteerijatele nüüd mitte ainult konfiguratsio...

TUBUSi struktuursed amortisaatorid on filmistaaridele sama, mis Stuntmanid on kallitele filmikaam...