Kataloog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Suurem paindlikkus ja lihtsam töö universaalsete kruvikeerajatega koos ACE gaasivedrudega

Käsitlemise ja ümberehituse ajal leevendus: universaalne kruvikeeraja koos gaasitõmbevedruga ja ACE struktuursed amortisaatorid

Metallatelier GmbH 1. osas tutvustatud universaalse kruvikeeraja edasiarendus on lisaks väikestele löögisummutitele varustatud ACE gaasivedrude ja struktuursete amortisaatoritega, mis kaitsevad konstruktsiooni lõppasendites ja suurendavad tootlikkust. Need jõudu säästvad ja kaitsvad komponendid hõlbustavad kõrguse reguleerimist ja on lisaks uuenduslikule üldkonstruktsioonile käesoleva kasutusaruande teise osa keskmes.

Ostrachis Oberschwabenis asuva Bilgram Chemie GmbH jaoks välja töötatud ja toodetud universaalsed kruvikeerajad kujutavad endast väikest seeriat. Disaini taga on David Fuchs, kasuliku mudeliga kaitstud eelkäija leiutaja ja Metallatelier GmbH omanik, samuti disainer Sunyam Riegger ja Deggenhausenist, Bodenjärve piirkonnas asuvast Deggenhausenist pärit montaažimeeskond. Esimese seeria konstrueerimisel saadud kogemustele tuginedes oli edasise arenduse peamine eesmärk suurendada erimasinate tootmiskiirust, suurendada paindlikkust ja lihtsustada operaatorite käsitsemist vahetustega töötavate töötajate jaoks. Need nõuded tulenesid eelkõige asjaolust, et pärast COVID 19 pandeemiat peab Bilgram Chemie GmbH täitma ja kruvima desinfitseerimisvahenditega eri suurusega pudeleid suures koguses ja võimalikult lühikese aja jooksul.


Veel uudiseid

TUBUSi struktuursed amortisaatorid on filmistaaridele sama, mis Stuntmanid on kallitele filmikaam...

Digitaliseerimist ja lahja juhtimise lähenemisviisi peetakse paljudes ettevõtetes teretulnud sale...

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....

22.12.2023 01:05

Ohutuslöögi amortisaatorid
Hädaolukorra spetsialistid tähistavad esilinastusi filmis ja televisioonis
Kui tegemist on tööstusliku summutustehnoloogiaga, on ACE üks esimesi pöördumisi enamiku inseneride ja projekteerijate jaoks kogu maailmas. Ükskõik, milliseid päringuid eksperdid tänapäeval ka ei esitaks, ACE vastab neile alati kiiresti, kas veebis või isikliku kontakti kaudu kohapeal.