Kataloog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.06.2023 00:06

Vaikselt vaikselt, kompressor: ACE vibratsioonisummutid muudavad luksusliku matkaauto vaikselt toimivaks

Suure luksusliku matkaauto uuendamine odavate väikeste komponentidega: Mis kõlab paradoksaalselt, on hollandlasest disainer teostanud, varustades oma matkaauto õhukompressorid lisavarustusena ACE Stoßdämpfer GmbH vibratsioonikompressoritega ja tagades seestpoolt vaikuse

Eluaseme on moes ja individuaalseks reisimiseks on palju erinevaid mobiilseid võimalusi. Üks kõige luksuslikumaid on nn vabaajaveokid (RV), mida pakuvad USA erinevad teenusepakkujad. Elegantse sisustuse, eksklusiivse välisilme ja võimsate mootoritega RV-d on selles segmendis arenenud viie tärni hotellideks. Siia ei sobi ei valjult surisevad kliimaseadmed ega muud kompressorite jõul töötavad tehnilised süsteemid, nagu näiteks õhkvedrustus, uste avamine ja sulgemine või sanitaarsüsteemid. Reisi ajal ei ole nende tarbijate tekitatud lisamüra veel häiriv, sest mootoriga ühendatud kompressor annab siis suruõhku. Kuid kui reisijad on peatunud, soovivad nad oma rahu ja vaikust sõna otseses mõttes. Sellisel juhul võtavad kaks lisakompressorit endale ülesandeks tagada mugav elukeskkond, kui sõiduk on pargitud. Täpsemalt oli vedrustuse, uste ja tualettide õhuvarustussüsteemi probleemiks vastavate kompressorite kinnitused. Need olid paigaldatud ühele tehnilisele ja varustuskohale matkaauto alla ja edastasid vibratsiooni kere külge. See põhjustas selgelt märgatavaid ja kuuldavaid vibratsioone, mida omanik ei tahtnud taluda, eriti kuna kaks väiksemat kompressorit töötavad vaheldumisi 15-30 minutilise intervalliga, sõltuvalt õhutarbimisest, mis osutus talumatuks, eriti öösel.

Erialane kogemus on eeliseks
Peter van Dijk, Tilburgis asuva Hollandi ettevõtte Dijko Ovens B.V. asutajapõlve järeltulija ja juht, tundis vajadust tegutseda. Mehaanikainsenerina ja suurte pagaritöökodade integreeritud vaakum- ja sügavkülmutussüsteemidega ahjusüsteemide automatiseerimise ja elektroonilise juhtimise eksperdina ei ole tema jaoks ei kliimaseadmete tehnoloogia ega pneumaatilised süsteemid ja kompressorid seitsme tihendiga raamatud. Seega otsis ta internetist tööstuslikult tõestatud komponente vibratsioonide isoleerimiseks. Mõne kliki järel sattus ta Stabiluse kontserni kuuluva ACE Stoßdämpfer GmbH (www.ace-ace.de) lehekülgedele. Ta märkas, et lisaks toodetele summutustehnika, kiiruse reguleerimise ja ohutustoodete valdkonnas on sellel Reinimaa ettevõttel ka suur hulk lahendusi vibratsioonitehnika jaoks.

See turusegment on ACE jaoks üha olulisem, sest vibratsiooni isoleerivate paneelide, vibratsioonisummutite ja õhkvedrude abil saab täita ka rangeid nõudeid töötajate kaitseks, sealhulgas müraemissioonide osas. ACEs koosneb ainuüksi vibratsioonisummutite sektor üheteistkümnest erinevast tooteperekonnast. Neid komponente, mida ühiselt nimetatakse kummi-metall-isolaatoriteks, saab kasutada paljudes erinevates rakendustes. Need isoleerivad masinate ja mootorite häirivaid lööki ja vibratsiooni sellisel määral, et inimeste ja keskkonna töötingimused paranevad märkimisväärselt. Näiteks mõõtmistehnika valdkonnas on nende kasutamine sageli ainuke viis, kuidas saada kasutatavaid tulemusi. Olenemata sellest, kas tegemist on tasandus- või robustsete masinajalgadega, tasselementidega, vibratsiooni isoleerivate ühenduselementidega või kiirkinnituselementidega, kõik ACE vibratsioonisummutid on universaalselt kasutatavad ja kujutavad endast ideaalset lahendust enamikule tööstuslikes rakendustes tuntud vibratsiooniprobleemidele. Seda, et ACE rahvusvaheliselt tunnustatud teenindus aitab ka individuaalsete projektide puhul, nagu näiteks Peter van Dijki projekt, näitab mootorikodu kompressorite rahustamise projekteerimine tasuta arvutustööriista abil, mis on leitav sellelt internetiaadressilt:

www.ace-ace.de/de/berechnungen/schwingungsdaempfung.html

.


Veel uudiseid

Šveitsi teaduskeskuse Technorama 500 katsejaama pakuvad külastajatele võimalus...

Sporditeadlased kasutavad oma konstruktsioonides ka hüdraulilisi masinaelemente. Eriti siis, ku...

Biontech/Pfizer'i mRNA-vaktsiini transport COVID-19 vastu on tõeline logistiline välj...

Lisaks mõõtmistarkvarale ning CAD-andmetele ja simulatsioonidele pakub ACE Sto&szli...

ACE Stoßdämpfer GmbH pakub projekteerijatele nüüd mitte ainult konfiguratsio...

TUBUSi struktuursed amortisaatorid on filmistaaridele sama, mis Stuntmanid on kallitele filmikaam...