Kataloog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

28.07.2021 01:07

ACE uued põrkepäästikud: alumiinium- ja teraskomponendid hädapüsimiseks

Langenfeldi ettevõte ACE Stoßdämpfer GmbH lisab oma uute põrkepaiskamisvahenditega oma portfelli ohutustoodete valdkonnas vastupidavaid ühekordselt kasutatavaid lahendusi. Need on valmistatud spetsiaalsetest alumiinium- või terastorudest, mis kokkupõrke korral ettenähtud viisil kokku volditakse ja muundavad kokkupõrke kineetilise energia soojuseks. Masinaelemendid kaitsevad konstruktsioone õnnetuse korral kõrge, 98-protsendilise ühtlase energia hajutamise kaudu. ACE Stoßdämpfer GmbH põrkepäästikud pakuvad suurt pikaajalist stabiilsust igapäevases kasutuses ning suurepärast kaitset hädaseiskamise korral. Samuti on neid lihtne paigaldada ja asendada pärast õnnetust.

Väga absorbeerivad ühesuunalised lahendused hädaseiskamiseks

Uued põrkepäästikud pakuvad projekteerijatele väga tõhusat ja ökonoomset ühesuunalist lahendust seadmete või masinate tõhusaks kaitsmiseks. Seega kujutavad nad endast huvitavat alternatiivi pöördumatutele ja pöörduvatele struktuursetele amortisaatoritele ning hüdraulilistele ohutuslöögi amortisaatoritele. ACE uued ohutustooted on valmistatud spetsiaalselt projekteeritud alumiiniumtorudest või terasest, mille välisläbimõõt on 87,5 mm alumiiniumversioonide puhul ning 63 mm ja 38 mm terasversioonide puhul. Standardselt on saadaval kümme põhitüüpi, mille energia neeldumine hädaseiskamisrakendustes ulatub 670 Nm/hüpe kuni 11 200 Nm/hüpe. Sõltuvalt tüübist on komponentide maksimaalne töömaht 45 mm kuni 160 mm, kusjuures väikesed tugijõud (13 000 N kuni 70 000 N) annavad otsustava panuse konstruktsioonide kinnitamisse. Praktikas võib neid väärtusi veelgi suurendada, kui põrutusmütsid paigutatakse järjestikku või paralleelselt, et hajutada suuremaid energiaväärtusi kui need, mis on nimetatud ühe hooga.

Täiustatud katseseeriates välja töötatud hädaseiskamisseadmete edasised eelised on lihtne paigaldamine, lihtne ümberehitamine olemasolevatesse süsteemidesse ning kiire väljavahetamine ja vähendatud seisakuaeg pärast õnnetust. Lisaks saab elemendi deformatsiooni põhjal rekonstrueerida kokkupõrke sündmust ja parimal juhul tulevikus vältida. ACE Stoßdämpfer GmbH uued põrutuspommid saab Langenfeldi laost kätte 24 tunni jooksul ning neid iseloomustab hea hinna ja kvaliteedi suhe. Põhitüübid kindlustavad juba praegu usaldusväärselt nii robootika lineaarüksusi kui ka tööpinkide, konveierite ja kõrghallide ladustamis- ja väljastusrajatiste lõpppositsioone paljudes kohtades. ACE pakub ka eritüüpe, mida ettevõte saab soovi korral tarnida.

Veel uudiseid

Digitaliseerimist ja lahja juhtimise lähenemisviisi peetakse paljudes ettevõtetes teretulnud sale...

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....

Ratastoolide testimisel mängivad tootjad arusaadavatel põhjustel turvaliselt....

22.12.2023 01:05

Ohutuslöögi amortisaatorid
Hädaolukorra spetsialistid tähistavad esilinastusi filmis ja televisioonis
Kui tegemist on tööstusliku summutustehnoloogiaga, on ACE üks esimesi pöördumisi enamiku inseneride ja projekteerijate jaoks kogu maailmas. Ükskõik, milliseid päringuid eksperdid tänapäeval ka ei esitaks, ACE vastab neile alati kiiresti, kas veebis või isikliku kontakti kaudu kohapeal.

Ratastoolide konstruktsioonis on palju arenguruumi. Seda näitab ühe telgiga Hoss Mobility, mis on...