Kataloog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

18.08.2022 02:08

Uus: Anti-twist süsteem süsteemi pealisehituse kiireks, täpseks ja väändumiskindlaks kokkupanekuks

RK Rose+Krieger on laiendanud üheosalise RK Light Clamps plastikust toruliitmike 30 mm suuruste toruliitmike tarvikuid. Kasutades süsteemikomplektidega, tagab uus Anti-Twist keeramislukk aja kokkuhoiu ja konstruktsiooni lihtsa reguleerimise. Anodeeritud alumiiniumtorust (läbimõõt 30 mm) valmistatud süsteemi, millel on neli 90° nurga kaugusele jäävat profiili sooned ja mustad tugevdatud polüamiidist plastklambrid, saab vabalt kombineerida kõigi üheosalise RK Light Clamps suurusega 30 mm suletud konstruktsiooniga. Täiendav eelis: seda on oluliselt lihtsam joondada ja paigaldada kui tavalisi plekk-klambreid.

Kokkupanekuks lükatakse sooneline profiil läbi plastühenduste, mis on eelnevalt käsitsi paigutatud kahe klambriga - üks enne ja teine pärast toruühendust -, et vältida keerdumist, ning kinnitatakse klambrisse lihtsalt kruvi pingutades. Nelja profiili soonte 90° paigutus tagab alati torude täpse, täisnurga all asetsemise. Nii saab uue süsteemi abil püstitada isegi keerulisi konstruktsioone vaid üks inimene.

Keeramisvastane süsteem sobib eriti hästi kandekonstruktsioonide realiseerimiseks. Siin on plastist toruliitmikud oma vähese kaalu tõttu eelised, kuid neid kasutati harva, sest nad libistavad alumiiniumtoru üle teatava väändemomendi. Uus väändumisvastane süsteem takistab sellist libisemist ja seega konstruktsiooni väändumist, kuna see suudab vastu võtta mitu korda suuremaid pöördemomente kui lihtsad plastühendused. Nii saavad kasutajad veelgi enam kasu kerge üheosalise RK Light klambrite eelistest. Süsteemi saab vabalt kombineerida suuruses 30. See tähendab, et seda saab kasutada just seal, kus tuleb usaldusväärselt vältida konstruktsiooni väändumist.

"Esimesed kliendid, kes juba edukalt kasutavad meie keerdumisvastast süsteemi, leidsid, et tohutu aja kokkuhoid kokkupanekul ja kaalu optimeerimine võrreldes lehtmetallist klambritega, samuti atraktiivne välimus kujutavad endast selget lisaväärtust," selgitab RK Rose+Kriegeri tootejuht Michael Neubaur.

Keerumisvastase süsteemi torud on saadaval kas kuue meetri pikkuste varrastena või mõõtu lõigatuna. Klambrid on saadaval kümne kaupa kottides.

Veel uudiseid

Põhjalik tooteportfell sisemise kaubavoo jaoks
Uued liugjuhid kohandatud positsioneerimisega

01.06.2023 01:05

Muudatused juhtimises
Björn Riechers võtab RK Rose+Krieger GmbH juhtimise üle dr Gregor Langerilt
SensorBoard - alternatiiv optilistele positsioneerimismeetoditele

19.10.2022 01:00