Kataloog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.04.2023 01:04

Töökoha ja intralogistikasüsteemide lahendused

SensorBoard - alternatiiv optilistele positsioneerimismeetoditele

Komponentide asukoha ja orientatsiooni tuvastamiseks mõeldud SensorBoardiga integreerib RK Rose+Krieger oma modulaarsesse süsteemi individuaalsete süsteemilahenduste jaoks telestuudiotes tavaliselt kasutatavat tehnoloogiat. SensorBoard on paindlikult skaleeritav ja asendab paljudel juhtudel kulukas kaamera- ja anduritehnoloogiat. Süsteemi eelised ilmnevad eelkõige kombinatsioonis (koostööd tegevate) robotite, teljesüsteemide ja toodete edasise automaatse töötlemisega.


SensorBoard-tehnoloogia, mis algselt töötati välja selleks, et telekaameraid saaks stuudio juhtimispuldist mehitamata liigutada, leiab ka tööstuses laialdast rakendust. Olgu selleks siis automaatikasüsteemid, ülekandetehnika, töötlemismasinad või tööjaamad ja automatiseeritud juhitavad sõidukid (AGV) - kõikjal, kus on vaja täpset positsioneerimist või vabalt paigutatud komponentide käitlemist, näitab SensorBoard oma eeliseid. Seda seetõttu, et erinevalt tavalisest sensor- ja kaameratehnoloogiast ei mõjuta SensorBoardi jõudlust negatiivselt ebapiisavad või äärmuslikud või muutuvad valgustingimused, samuti mustus, tolm või õli.


SensorBoard koosneb vähemalt kahest sensorpinnast ja on paindlikult skaleeritav alates 100 ruutmillimeetrist. Kui see on kombineeritud cobotiga, positsioneerib või tuvastab viimane anduripinnal või ruumis lamavad komponendid 0,01 millimeetri täpsusega ja haarab neid sama täpselt, nagu oleks süsteem mehaaniliselt ühendatud. SensorBoardi tehnoloogia, mida kasutatakse manuaalsetes cobot-kärudes (või isegi täisautomaatsetes AGV-süsteemides), mis liiguvad mitme töökoha või koosteliini vahel, võimaldab vastava sõiduki väga täpset positsioneerimist sihtkohas ja valmistab seda seega ette paljude tööstusharude toodete edasiseks täisautomaatseks käitlemiseks.


RK Rose+Kriegeri tütarettevõte RK-AHT integreerib SensorBoard-tehnoloogia kliendispetsiifilistesse lahendustesse. Ettevõte pakub lahendusi käsitsi, poolautomaatsete või täisautomaatsete ülesannete jaoks mitmesugustes tööstuskeskkondades.


Huvilised saavad uusi SensorBoard-lahendusi nüüd Bienenbüttelis asuvas RK-AHTi näitusesaalis praktikas kogeda.

Veel uudiseid

Põhjalik tooteportfell sisemise kaubavoo jaoks
Uued liugjuhid kohandatud positsioneerimisega

01.06.2023 01:05

Muudatused juhtimises
Björn Riechers võtab RK Rose+Krieger GmbH juhtimise üle dr Gregor Langerilt

19.10.2022 01:00

RK Rose+Krieger on laiendanud üheosalise RK Light Clamps plastikust toruliitmike 30 mm suuruste toruliitmike tarvikuid. Kasutades süsteemikomplektidega, tagab uus Anti-Twist keeramislukk aja kokkuhoiu ja konstruktsiooni lihtsa reguleerimise. Anodeeritud alumiiniumtorust (läbimõõt 30 mm) valmistatud süsteemi, millel on neli 90° nurga kaugusele jäävat profiili sooned ja mustad tugevdatud polüamiidist plastklambrid, saab vabalt kombineerida kõigi üheosalise RK Light Clamps suurusega 30 mm suletud konstruktsiooniga. Täiendav eelis: seda on oluliselt lihtsam joondada ja paigaldada kui tavalisi plekk-klambreid.