Kataloog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

01.06.2023 01:06

Muudatused juhtimises

Björn Riechers võtab RK Rose+Krieger GmbH juhtimise üle dr Gregor Langerilt

Gregor Langer, kes on alates 2021. aastast edukalt juhtinud RK Rose+Krieger GmbH äritegevust ja selle aja jooksul suutnud ettevõtte edukat kontseptsiooni - rakendada innovaatilisi lahendusi tihedas kliendidialoogis ja luua klientidele lisaväärtust lahendustele suunatud nõustamise kaudu - veelgi laiendada, lahkub ettevõttest 16. juunil 2023. aastal. 1. juunil 2023 annab ta RK juhtimise ja Phoenix Mecano Groupi automaatikamoodulite divisjoni juhtimise üle Björn Riechersile.


"Minu jaoks on oluline rõhutada, et selle sammu ajendiks olid eranditult isiklikud põhjused ja seetõttu on mulle väga raske RK Rose+Kriegerist ja Phoenix Mecanost lahkuda," ütleb Gregor Langer, kes võtab pärast RK-st lahkumist vastu uue tööalase väljakutse oma kodulinna lähedal.

Ta on olnud RK Rose+Kriegeri tegevdirektor alates 2021. aasta juulist ja algatanud lühikese aja jooksul mitmeid olulisi muudatusi automaatikamoodulite äriüksuse strateegiliseks edasiarendamiseks. Näiteks töötas ta koos meeskonnaga välja strateegilise eesmärgipildi, milles eristatakse tugevamalt komponentide ja süsteemide ärimudelid. Tulevikus peaks komponentide äri kasvama tugevamalt RK süsteemide äri kaudu. Rakendamiseks viis ta ettevõtte tugevamalt vastavusse intralogistika ja pakendustehnoloogia fookussektoritega vastavalt lähenemisviisile "lihtsusta ja keskendu, et kasvada tugevamalt" ning võttis müügis kasutusele äriarendusjuhtimise.


"Nii strateegia kui ka selle elluviimiseks võetud tee jäävad kehtima ja neid rakendatakse ka edaspidi uue tegevdirektori Björn Riechersi juhtimisel," rõhutab Gregor Langer. Praegu toimub üleandmisprotsess järeltulijale. Björn Riechers on õppinud Berliini Tehnikaülikoolis tööstustehnikat (masinaehitus) ja toob kaasa ulatuslikud kogemused juhtide ja konsultantidena müügi, turunduse ja juhtimise valdkonnas. Aastatel 2014-2022 oli ta materjalikäitluslahenduste tootja LKE Groupi tegevjuht. Enne seda oli ta Hoppecke Groupi juhatuse liige ja juhtiva kahveltõstukite ja laotehnika tootja Linde Material Handlingi rahvusvahelise juhtkonna liige. RK Rose+Kriegeris saab Björn Riechers eelkõige panustada oma kogemustesse rahvusvahelises koostöös ja süsteemide arendamises ning edendada ka selliseid teemasid nagu digitaliseerimine, jätkusuutlikkus ja tööergonoomika:

"Eesmärgi määratlus arendada RK Rose+Kriegeri edukat komponentide äri edasi lahendus- ja süsteemipakkumiste abil kõlab väga hästi minu rikkalike kogemustega ja ma ootan, et saaksin koos RK Rose+Kriegeri suurepärase ülemaailmse meeskonnaga valitud teed järjekindlalt jätkata. Komponent kui meie DNA jääb meie edu oluliseks tagajaks. Arendatud ja veelgi laiendatava lahenduste ja süsteemide äriga jätkame edukalt oma kasvustrateegiat koos Phoenix Mecano Groupi ülemaailmsete tütarettevõtetega."

Veel uudiseid

Põhjalik tooteportfell sisemise kaubavoo jaoks
Uued liugjuhid kohandatud positsioneerimisega
SensorBoard - alternatiiv optilistele positsioneerimismeetoditele

19.10.2022 01:00

RK Rose+Krieger on laiendanud üheosalise RK Light Clamps plastikust toruliitmike 30 mm suuruste toruliitmike tarvikuid. Kasutades süsteemikomplektidega, tagab uus Anti-Twist keeramislukk aja kokkuhoiu ja konstruktsiooni lihtsa reguleerimise. Anodeeritud alumiiniumtorust (läbimõõt 30 mm) valmistatud süsteemi, millel on neli 90° nurga kaugusele jäävat profiili sooned ja mustad tugevdatud polüamiidist plastklambrid, saab vabalt kombineerida kõigi üheosalise RK Light Clamps suurusega 30 mm suletud konstruktsiooniga. Täiendav eelis: seda on oluliselt lihtsam joondada ja paigaldada kui tavalisi plekk-klambreid.