Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

26.01.2023 09:01

International Freezer Challenge 2023: Temperatuuril -80°C: optimeerige oma ladustamisprotsesse

Globaalne soojenemine on inimkonna jaoks väljakutse - Sharm el-Sheikh tuletas meile seda taas meelde. Kuid lisaks ÜRO abstraktsetele globaalsetele küsimustele võivad aidata ka väikesed isiklikud sammud. Arutelud jätkusuutlikkuse üle puudutavad eelkõige energiatarbimist. Laboriseadmed ei ole erandiks. Isegi kõige keskkonnasõbralikumad ja energiatõhusamad ülimadala temperatuuriga sügavkülmikud vajavad ikkagi märkimisväärse hulga energiat, et hoida äärmiselt madalat temperatuuri -80 °C 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas, aastaid.

Mittetulundusühing My Green Lab ja Rahvusvaheline Säästvate Laborite Instituut (I2SL) on taas ühinenud, et auhinnata parimaid kontseptsioone külmhoone täiustamiseks jätkusuutlikkuse seisukohast: The Freezer Challenge 2023.

Kasutajad, sealhulgas teie, saavad teenida punkte, võttes meetmeid heade juhtimistavade, temperatuuri häälestamise ja muude valdkondade osas ning jagades teavet parimate tavade kohta. Auhinnad antakse neile, kes on kõige rohkem panustanud energia säästmisse ja proovide ladustamise parandamisse. Lisaks oma külmutusseadmete optimeerimisele õpime me kõik olema teadlikumad energiakasutuse suhtes laboris.

Alates 2017. aastast on väljakutse abil säästetud üle maailma enam kui 24 miljonit KWh elektrienergiat tänu paremale külmhoiustamisele.

Eppendorf on oma keskkonnaalase vastutuse tõttu uhke, et toetab alates 2018. aastast kuuendat aastat järjest rahvusvahelist külmutusvõistlust International Freezer Challenge 2023.

Veel uudiseid

Bioprotsessi arendamisel on andmed edu võti.
On vaja mõista, millised kriitili...

Tõhus koostoime käsitsi ja automatiseeritud pipettimise vahel Eppendorf esitleb oma u...

ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) märgised toimivad sarnaselt toitumisalase m...

Bioteaduslaboratooriumides, kus täpsus ja puhtus on vaieldamatud, on nõudlus keskkonn...

Investigators 2024 läheb Clemens Plaschkale, Austria

Sõltumatu žürii, mille esimees oli professor Laura Machesky, valis 20 000 euro suuruse auhinna sa...