Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

01.03.2023 02:03

Eppendorf esitleb uut automaatika põlvkonda SLAS konverentsil San Diegos, Californias, USA-s

Eppendorf on põnevil, et teatab uue põlvkonna epMotion automaatse vedelikukäitleja kasutuselevõtust 26. veebruaril 2023. aastal San Diegos, CA, USAs toimuval SLAS-konverentsil. Uue põlvkonna epMotionil on mitmeid täiustusi, mille eesmärk on parandada kasutajakogemust, ilma et see kahjustaks selle usaldusväärset jõudlust. Seade säilitab oma suure paindlikkuse, laiad lisavarustuse võimalused ja suure valiku kättesaadavaid meetodeid.

epMotion pakub vedelikukäitluses võrratut täpsust ja täpsust, kasutajasõbraliku kasutajaliidese ja kohandatavate protokollidega. Uus disain sisaldab elegantset, kompaktset vormi ja täiustatud ergonoomikat mugavaks ja tõhusaks kasutamiseks.

"Meil on hea meel tutvustada uut epMotionit, mis esindab Eppendorfi automatiseeritud vedelikukäitlemise portfelli järgmist põlvkonda," ütles Dr. Josef Lott, Eppendorfi automaatika tootejuht. "Oleme välja töötanud vedelikukäitleja, mis muudab automatiseerimise rakendamise laboritööprotsessides lihtsamaks kui kunagi varem, ja oleme kindlad, et uuest epMotionist saab teie laboris hindamatu tööriist."

Uus epMotion on esimene Eppendorfi seadmestik, millel on Eppendorfi uus tootedisain. See disain määrab Eppendorfi tulevaste toodete välimuse.

Uue põlvkonna epMotion saab osta pärast SLASi konverentsi ja seda saab näha üritusel.

Eppendorfist:

Eppendorf on juhtiv bioteaduste ettevõte, mis arendab ja müüb instrumente, tarbekaupu ja teenuseid vedelike, proovide ja rakkude käitlemiseks laborites kogu maailmas. Tootevalikusse kuuluvad pipetid ja automaatsed pipetisüsteemid, dosaatorid, tsentrifuugid, segistid, spektromeetrid ja DNA-võimendusseadmed, samuti ülimadala temperatuuriga sügavkülmikud, fermentorid, bioreaktorid, CO2-inkubaatorid, šokolaatorid ja rakkude manipuleerimissüsteemid. Tarbekaubad, nagu pipetiotsikud, katseklaasid, mikroplaadid ja ühekordselt kasutatavad bioreaktorianumad, täiendavad kõrgekvaliteediliste kõrgekvaliteediliste toodete valikut. Digitaalse lahendusena arendab Eppendorf uusi ärimudeleid ja muudab Eppendorfi tooteportfelli vastavalt Industry 4.0 nõuetele.

Eppendorfi tooteid kasutatakse kõige laialdasemalt akadeemilistes ja ärilistes teaduslaboratooriumides, näiteks farmaatsia- ja biotehnoloogia- ning keemia- ja toiduainetööstuses. Samuti on need suunatud kliiniliste ja keskkonnaanalüüside laboratooriumidele, kohtuekspertiisile ning tööstuslaboritele, mis tegelevad protsessianalüüsi, tootmise ja kvaliteedi tagamisega.

Eppendorf asutati 1945. aastal Saksamaal Hamburgis ja sellel on umbes 5500 töötajat kogu maailmas. Ettevõttel on tütarettevõtted 26 riigis ja kõigil teistel turgudel on esindatud edasimüüjad.

Veel uudiseid

Bioprotsessi arendamisel on andmed edu võti.
On vaja mõista, millised kriitili...

Tõhus koostoime käsitsi ja automatiseeritud pipettimise vahel Eppendorf esitleb oma u...

ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) märgised toimivad sarnaselt toitumisalase m...

Bioteaduslaboratooriumides, kus täpsus ja puhtus on vaieldamatud, on nõudlus keskkonn...

Investigators 2024 läheb Clemens Plaschkale, Austria

Sõltumatu žürii, mille esimees oli professor Laura Machesky, valis 20 000 euro suuruse auhinna sa...