Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.04.2023 00:04

Eppendorf tutvustab esimest süsivesinike jahutusega mikrotsentrifuugi

Juhtiv bioteaduste ettevõte Eppendorf tutvustas Centrifuge 5427 R - esimest Eppendorfi mikrotsentrifuugi, mis on varustatud süsivesinike jahutusega, et aidata kaasa veelgi säästlikumale laborikeskkonnale. Selle pakkumisega saavad kliendid nüüd teostada erinevaid molekulaar- ja rakubioloogilisi rakendusi, kasutades samal ajal külmutusseadet, mis sisaldab peaaegu null GWP-ga looduslikku jahutusainet. Proovide - ja planeedi - kaitsmiseks.

Looduslikel jahutusainetel, nagu R290 (propaan), on sarnaselt CO2-ga (<3) madal globaalset soojenemist põhjustav potentsiaal (GWP), samas kui tavalistel külmutusainetel, nagu R134a, on GWP 1430 ja seega avaldavad nad keskkonda sattudes ebaproportsionaalselt suuremat mõju globaalsele soojenemisele.

Centrifuge 5427 R-i ACT-märgise sertifikaat teeb klientidele veelgi lihtsamaks säästlikuma toote valiku, sest see märgis annab selget, kolmanda osapoole poolt kontrollitud teavet selle keskkonnamõju kohta (nt tootmine, energia- ja veekasutus, samuti pakendamine ja toote kasutusaja lõpp).

Uus Centrifuge 5427 R ei saa aga punkte mitte ainult oma usaldusväärse propaanjahutusega: Tänu oma kompaktsele jalaruumile ja kaherealisele rootori FA-45-48-11 jaoks kuni 48 x 1,5/2 mL torudele on see optimaalne lahendus laboratooriumidele, kus proovide läbilaskevõime on suur. Tänu suurele rootorivalikule on see ka hea valik valdkondades, kus paljud kasutajad kasutavad seadet ühiselt: üheksa rootorivalikut, mis koosnevad fikseeritud nurga- ja kiikrotoritest, katavad laia kasutusvaldkonna molekulaar- ja rakubioloogia valdkonnas.

Veel uudiseid

Bioprotsessi arendamisel on andmed edu võti.
On vaja mõista, millised kriitili...

Tõhus koostoime käsitsi ja automatiseeritud pipettimise vahel Eppendorf esitleb oma u...

ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) märgised toimivad sarnaselt toitumisalase m...

Bioteaduslaboratooriumides, kus täpsus ja puhtus on vaieldamatud, on nõudlus keskkonn...

Investigators 2024 läheb Clemens Plaschkale, Austria

Sõltumatu žürii, mille esimees oli professor Laura Machesky, valis 20 000 euro suuruse auhinna sa...