Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Valmis 66 kV jaoks - lahendused kaasaegsete avamere tuuleparkide jaoks

Energia jaotamine ja ülekandmine on olnud PFISTERERi põhipädevus juba peaaegu 100 aastat. Energiavõrkude liideste ekspertidena tarnime ühenduskomponente ja valmis kaablisüsteeme kõikide pingetasemete jaoks komplektsete süsteemidena. Meie PLUG-, CONNEX- ja SEANEX-pistikusüsteemid ning SICON-pistmik ühendavad kõik tuulepargi süsteemi osad usaldusväärselt ja kiiresti. Kõik süsteemikomponendid on valmistatud spetsiaalselt merekasutuseks: need on ilmastikukindlad, soolase vee suhtes vastupidavad ja mõeldud avamerekeskkonnale.

Kaablisüsteemide ehitamine avamerealajaamades nõuab ülimat distsipliini kaablite paigaldamisel. Väga keerulised kaablitrassid tuleb paigaldada kitsas ruumis paljude nurkade ümber ja mitmel tasandil. Märkimisväärne ajasurve ja teiste alajaotuste samaaegne ehitamine muudavad ülesande veelgi keerulisemaks. Selle väljakutse edukas lahendamine nõuab hoolikat planeerimist ja kindla kogemusega spetsialiste. PFISTERER on olnud seal algusest peale. Oleme protsessi tihedalt saatnud alates avamerel asuva elektrijaama ideest kuni esimese avamere tuulepargi ehitamiseni. PFISTERER on kehtestanud tööstusstandardid, meie projektijuhtimine ja meie tooted on tänapäeval tipptasemel. SEANEXiga kuni 72,5 kV ja CONNEXiga kõrgemate pingetasemete jaoks pakub PFISTERER kuivalt ühendatavaid ühendussüsteeme kõigi avamere vajaduste jaoks.

Veel uudiseid


Winterbach, Saksamaa - 06. veebruar 2024 - Siemens Energy on edukalt sertifitseerinud PFIST...

Winterbach, Saksamaa - 7. november 2023

DolWin kappa avamereplatvorm paigaldati e...


Winterbach, Saksamaa - 26.09.2023 -

Ülekandevõrgu operaator TenneT on t...

Winterbach, Saksamaa - 15. juuni 2023 -

Juhtiv energiainfrastruktuuri lahenduste pakkuja...

Alates aasta algusest on Küssnacht am Rigi olnud meie umbes 160 töötaja uus keskne asukoht Šveitsis. Aastakümneid Šveitsis juurdunud PFISTERER Groupi jaoks tähistab see uue ajastu algust: Küssnachtis ühendame oma seni Maltersis ja Altdorfis asunud osakonnad uude keskse tehnoloogia- ja müügikeskuse.