Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Pfisterer teeb ulatusliku mitterahalise annetuse Ukraina energiainfrastruktuuri ülesehitamiseks

Winterbach, Saksamaa - 15. juuni 2023 -

Juhtiv energiainfrastruktuuri lahenduste pakkuja Pfisterer on teinud Ukrainale olulise tootedoonorluse. See algatus on osa Pfistereri kohustusest anda kiiret abi Ukraina elektrivõrgu taastamisel, remontimisel ja tugevdamisel. Annetus sai võimalikuks koostöös Service Desk Ukraine'ga, mis on Ida-Euroopa majandussuhete komitee algatus, samuti Blau-Gelbes Kreuz e.V. ja energiaühenduse sekretariaadiga.

Ukraina paljudes piirkondades on energiainfrastruktuurile tekkinud ulatuslike kahjustuste tõttu paljud inimesed praegu ilma elektrita. Pfisterer soovib toote annetusega anda oma panuse elektrivõrgu taastamise ja parandamise toetamiseks. Pakutavate toodete hulka kuuluvad mitmesugused järeleproovitud lahendused elektrijuhtide kontakteerimiseks, ühendamiseks ja hargnemiseks, mida kasutatakse elektrivõrkude tundlikes liidestes ja mis on elektrienergia usaldusväärse edastamise ja jaotamise jaoks hädavajalikud.

Kiire abi seal, kus seda vajatakse
"Me kõik teame, kui oluline on elekter meie igapäevaelus. Kohe pärast seda, kui Ukraina elektrivõrk sattus sihtmärgiks, teadsime, et peame aitama," ütleb Pfistereri juhatuse liige dr Konstantin Kurfiss. "Oleme elektrijuhtide ühendamistehnoloogia eksperdid ning meie tooteid iseloomustab kiire montaaž, kasutusmugavus ja usaldusväärsus. Just seda on Ukrainas praegu vaja. Meil on väga hea meel, et saame oma annetusega aidata kaasa elektrienergia liikumise säilitamisele kohapeal."

Abitarbed on praegu teel Ukrainasse. Koostöö Service Desk Ukraine, Blau-Gelbes Kreuz e.V. ja energiaühenduse sekretariaadiga oli selle annetuse elluviimisel otsustava tähtsusega. "Ideest kuni rakendamiseni tuli teha palju tööd, hoolimata nii ilmselgest kokkulangevusest," ütleb ettevõtte projektide direktor Santiago Casado. "Soovime avaldada erilist tänu kõigile partneritele ja projektimeeskonnale, kes aitasid kaasa selle kampaania õnnestumisele." Ukraina endine kaitseministri asetäitja Alina Frolova on rahul: "Ilma elektrita on raske ette kujutada igapäevaelu. Meil on väga hea meel Pfistereri annetuse üle, mis aitab paljusid kohalikke inimesi. Ettevõtte pühendumine ja kirglik toetamine on suur!"

Kiiresti rakendatavad lahendused remondiks, kasutuselevõtuks, hoolduseks
Pfisterer on kõrgepinge elektrijuhtide kontakteerimise, isoleerimise ja ühendamise lahenduste spetsialist. Üks fookus on pistikühendustel, mis võimaldavad seadmete, näiteks kaablite, trafode ja jaotusseadmete äärmiselt kiiret ja paindlikku ühendamist ja ühendamist. Energiavarustajad üle maailma kasutavad neid tehnoloogiaid, et parandada kiiresti ja lihtsalt võimalikke kahjustusi kaablisüsteemides.

.

Veel uudiseid


Winterbach, Saksamaa - 06. veebruar 2024 - Siemens Energy on edukalt sertifitseerinud PFIST...

Winterbach, Saksamaa - 7. november 2023

DolWin kappa avamereplatvorm paigaldati e...


Winterbach, Saksamaa - 26.09.2023 -

Ülekandevõrgu operaator TenneT on t...

Energia jaotamine ja ülekandmine on olnud PFISTERERi põhipädevus juba peaaegu 100 aastat. Energia...

Alates aasta algusest on Küssnacht am Rigi olnud meie umbes 160 töötaja uus keskne asukoht Šveitsis. Aastakümneid Šveitsis juurdunud PFISTERER Groupi jaoks tähistab see uue ajastu algust: Küssnachtis ühendame oma seni Maltersis ja Altdorfis asunud osakonnad uude keskse tehnoloogia- ja müügikeskuse.