Kataloog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

01.08.2023 01:08

PFISTERER positsioneerib end ümber ja tugevdab oma positsiooni rahvusvahelise tehnoloogiaettevõttena.

Karl-Heinz Pfisterer saab SE nõukogu auesimeheks.

Winterbach, Saksamaa - 28. juuli 2023 - PFISTERER Holding AG ümberkujundamine Euroopa äriühinguks (Societas Europaea, SE) viidi lõpule 28. juulil 2023 toimunud äriregistrisse (HRB 790497) kandmisega. Uus õiguslik vorm rõhutab PFISTERERi positsiooni kui tulevikku suunatud rahvusvahelise tehnoloogiaettevõtte, mis tegeleb elektrivõrkude ühendustehnoloogiaga. Samal ajal tähistab see olulist sammu ettevõtte edasisele edukale arengule, sõltumata asutajaperekonnast.

PFISTERER on ülemaailmselt tegutseva ettevõttena seotud arvukate projektidega taastuvenergia, energia ülekande ja jaotamise valdkonnas. Ümberkujundamine võimaldab ettevõttel, millel on tegevuskohad Euroopas, USAs, Lähis- ja Kaug-Idas, samuti Aasias ja Argentinas, veelgi paremini arvestada oma rahvusvahelist orientatsiooni ja töötajate struktuuri.

Ka uues SE-struktuuris säilib tõestatud kahetasandiline juhtimismudel, kus juhatus on juhtorgan ja nõukogu on järelevalveorgan. Karl-Heinz Pfisterer, nõukogu aseesimees ja ettevõtte asutaja pojapoeg, nimetati nõukogu auesimeheks. üle 50 aasta kandis ta aktsionärina vastutust ettevõtte eest, esmalt operatiivjuhtimises ja seejärel nõukogus. Nõukogu aseesimehe koha võtab üle Erich Schefold, kes on seni olnud auditikomitee esimees.
Juba alates 1999. aastal toimunud aktsiaseltsiks muutmisest pandi alus ettevõtte perekonnast sõltumatule arengule. Pikemas perspektiivis võtab mittetulundusühing KAP Foundation üle ka Karl-Heinz Pfistereri positsiooni ettevõtte aktsionärina. Uus õiguslik vorm ja juhtorganite koosseis on loonud aluse PFISTERER Grupi pikaajalisele, sõltumatule ja edukale tulevikule. Seega on perekonna ja ettevõtte juhtimise lahutamine lõpule viidud.

Uus õiguslik vorm ei mõjuta põhimõtteliselt ettevõtte lepingupartnereid ja kliente. PFISTERER Holding SE peakorter jääb endiselt Winterbachi.

"PFISTERERi eesmärk on osaleda ülemaailmses energiarevolutsioonis ning parandada elektri ülekandmist ja jaotamist," ütles nõukogu esimees prof dr Wolfgang Blättchen. "Aastate jooksul oleme arenenud üheks tänaseks ülemaailmselt juhtivaks elektrijuhtide kontakteerimise, isoleerimise ja ühendamise tehnoloogia pakkujaks."

SE ümberkujundamise käigus kavatseb PFISTERER Holding SE ka edaspidi edendada töötajate lojaalsust. SE töönõukogu loomisega luuakse töötajate esindajate riikidevaheline organ. "Sellises organis näeme võimalust, et meie töötajaskond saaks veelgi enam koos kasvada üle riigipiiride," selgitab juhatuse pressiesindaja Johannes Linden. "Ootame oma kasvava ja mitmekesise organisatsiooni ja ettevõtluskultuuri edasist arendamist rahvusvahelises keskkonnas."

Juhatus ootab järgmistel aastatel tugevat kasvu. "Meie töö tulevikupotentsiaal on tohutu," selgitab juhatuse liige dr Konstantin Kurfiss. "Me oleme keset dünaamilist kasvu, mida ajendavad ülemaailmne üleminek taastuvatele energiaallikatele, võrkude laiendamine ja suurenev energianõudlus. Pioneeri ja innovatsiooni eestvedajana oleme uhked selle üle, et kujundame aktiivselt energia üleminekut."

Veel uudiseid


Winterbach, Saksamaa - 06. veebruar 2024 - Siemens Energy on edukalt sertifitseerinud PFIST...

Winterbach, Saksamaa - 7. november 2023

DolWin kappa avamereplatvorm paigaldati e...


Winterbach, Saksamaa - 26.09.2023 -

Ülekandevõrgu operaator TenneT on t...

Winterbach, Saksamaa - 15. juuni 2023 -

Juhtiv energiainfrastruktuuri lahenduste pakkuja...

Energia jaotamine ja ülekandmine on olnud PFISTERERi põhipädevus juba peaaegu 100 aastat. Energia...

Alates aasta algusest on Küssnacht am Rigi olnud meie umbes 160 töötaja uus keskne asukoht Šveitsis. Aastakümneid Šveitsis juurdunud PFISTERER Groupi jaoks tähistab see uue ajastu algust: Küssnachtis ühendame oma seni Maltersis ja Altdorfis asunud osakonnad uude keskse tehnoloogia- ja müügikeskuse.