Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

Täiendavad pikkused ja läbimõõdud

KIPP pakub uusi vibukangi käepidemeid

HEINRICH KIPP WERK laiendab oma U-käepideme valikut: mudelid "Alumiiniumist ümmargune" ja "Roostevabast terasest ümmargune" on nüüd saadaval ka täiendavate läbimõõtude ja pikkustega. Lisatarvikuid täiendavad sobivatest materjalidest otsaklapid.

KIPP pakub edaspidi ka alumiiniumist ümaraid vibukäepidemeid (K0201) läbimõõduga 8, 12, 16 ja 20 mm. 10 mm läbimõõduga mudelid on saadaval ka uutes pikkustes. KIPPi tootevalikus on ka sobivad otsaklapid - need on saadaval, nagu ka vibukäepidemed ise, pinnaga "naturaalne anodeeritud" ja "must anodeeritud".

Uus tooteperekond (K1793) asendab varasema ümmarguste roostevabast terasest vibukangide sarja. Seda iseloomustab lai valik läbimõõte (5, 8, 10, 12 ja 16 mm) ja arvukad pikkused. Need tooted on valmistatud roostevabast terasest 1.4404 (A4); pinna viimistluse puhul saavad kliendid valida libiseva poleeritud ja mattpuhastatud vahel. Siin saab ka eraldi tellida otsakuid - need on saadaval ka läikepoleeritud kujul.

HEINRICH KIPP WERK pakub laia valikut U-käepidemeid ja on seega üks juhtivaid tarnijaid Saksamaal. Hoidikuid kasutatakse kaante, paneelide ja kapoti avamiseks ja sulgemiseks. Neid kasutatakse masinate, seadmete, tööriistade ja kinnituste ehituses või IT-sektoris serveririiulitel ja riiulite kappidel. Kuid U-käepidemeid on vaja ka mööblile - näiteks kapiuste ustele ja sahtlitele - ning taastusravi- ja meditsiinitehnikas. Et katta erinevaid vajadusi, pakub KIPP kandilisi, ümaraid ja ovaalseid mudeleid ning kumerat käepidet terasest, roostevabast terasest, alumiiniumist ja plastist. Spetsiaalsed anodeerimisprotsessid ja pinnakatted tagavad parema pinnakaitse - KIPPi käepidemed on seega kaitstud ka korrosiooni eest ja seetõttu eriti vastupidavad. Tootmine ettevõtte enda tootmisüksuses toimub väga paindlikul 6-teljelise robotiga painutuselemendil, mis tagab mitte ainult kõrgeima kvaliteedi, vaid ka paindlikkuse: painutatud erikäepidemed on soovi korral saadaval ka väikeste partiidena.

Veel uudiseid

Selge tee töödeldavate detailide vahetamisel
Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis