Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

KIPP mini kiirklambrid pakuvad suurt kinnitusjõudu väikeses ruumis

Selge tee töödeldavate detailide vahetamisel

Väike kinnituselement suure mõjuga: HEINRICH KIPP WERKi uued mini kiirkinnitid on alati hea valik, kui tegemist on kiire ja turvalise töödeldavate detailide kinnitus- ja lahtikinnitusega ning mugava käsitsemisega kitsastes kohtades. Neid praktilisi abivahendeid on saadaval erinevates suurustes ja variantides.

Pingutusjõududega 180 N kuni 3,5 kN sobivad need ideaalselt ka suuremate töödeldavate detailide kinnituseks. KIPPi mini kiirkinnitid sobivad mitmesugusteks rakendusteks masinate, tööriistade ja kinnituste ehituses. Nende suureks eeliseks on see, et kinnitusvarre saab töödeldavate detailide vahetamisel tööpiirkonnast välja keerata.

See tähendab, et töödeldavat detaili saab hõlpsasti eemaldada või sisestada ülaltpoolt. Kiikepingid saab paigaldada hetkega: Kinnitusseade lihtsalt kruvitakse aluse abil tööpinki või kinnitusseadme külge ja survevõlli reguleeritakse paindlikult vastavale tooriku kõrgusele. Sõltuvalt paigaldusolukorrast saab kasutada vasakule või paremale pööratava kinnitusvarrega variante.

Eriti kõrge korrosioonikaitse tagamiseks on lisaks bronnitud versioonile saadaval ka nikeldatud versioon. Suur valik suurusi ja variante pakub klientidele alati optimaalset lahendust nende konkreetse rakenduse jaoks - põhiversioonina, eksentrilise hoova või lukustusfunktsiooniga.

Viimane tagab pideva kinnitusjõu ja näitab selge klõpsuga, et kinnitusasend on saavutatud. "Oma kompaktse suuruse, suure kinnitusjõu ja laia variatsioonivalikuga seavad meie mini-kõikepingid uued standardid täpsuse ja mugavuse osas," selgitab KIPPi kinnitusseadmete tootejuht Andreas Völkle. "Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele optimaalset lahendust igaks pingutusülesandeks."

Veel uudiseid

Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal