Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2023 01:12

Uued KIPPi suletud käepidemete kontuuriga ristkäepidemed

Kui hügieen on kesksel kohal

HEINRICH KIPP WERK on välja töötanud uue sarja ristkäepidemeid, millel on väljaulatuv teraspuhasti, mis on mõeldud eelkõige kasutamiseks kõrgendatud hügieeninõuete korral. Saadaval on viis varianti - alates antibakteriaalsetest kuni tuvastatavateni -, mida on väga lihtne puhastada tänu sileda pinnaga suletud käepideme kontuurile. Väljaulatuv terashülss pakub optimaalset kokkupuutepinda ja sobib tänu sisekeermega konstruktsioonile eriti hästi ristpoltide ühendamiseks.

Kui otsite vastupidavaid ja lihtsalt kasutatavaid käepidemeid, on KIPPi ristkäepidemed õige valik. Nende mitmekülgsete toodete keermed on valmistatud vastupidavast materjalist, näiteks terasest või roostevabast terasest, käepidemed aga plastist. Funktsionaalsuse poolest vastavad ristkäepidemed standardile DIN 6335. Uus väljaulatuva teraspuhvriga ristkäepidemete seeria põhineb sellel standardil oma hügieeniliselt optimeeritud ja atraktiivse disainiga ning katab kokku viie tootevariandiga laia kasutusvaldkonna. Lisaks standardversioonile on saadaval antibakteriaalsed, kõrgtemperatuurikindlad ning visuaalselt ja metallist tuvastatavad spetsifikatsioonid.

Standardversioon on valmistatud tugevdatud termoplastist, metallosad on valikuliselt valmistatud terasest (siniseks passiveeritud) või roostevabast terasest 1.4305. Antibakteriaalne ristkinnitus ei ole mitte ainult väga tõhus paljude kahjulike mikroorganismide, nagu bakterid või seened, vaid ka multiresistentsete mikroobide, nagu MRSA, vastu.

Kõrgkuumuskindlas versioonis kasutatakse spetsiaalset kõrgkuumuskindlat plastikut, mis vastab toidu- ja joogivee ohutuse rahvusvahelistele standarditele ja suunistele FDA, EU10/2011, NSF ja KTW. Keermestatud puks või keermestatud polt on valmistatud kvaliteetsest rooste- ja happekindlast roostevabast terasest 1.4404. See tähendab, et ristkäepidemed ei sobi mitte ainult toiduga ja joogiveega kokkupuutumiseks, vaid on ka püsivalt vastupidavad kuumale veele ja hüdrolüüsile, mistõttu sobivad need muuhulgas ideaalselt kasutamiseks aurusteriliseerimisel. Kõrgtemperatuurilist plasti saab usaldusväärselt kasutada kokkupuutes kuuma õhuga pidevatel temperatuuridel kuni 160 °C ja lühiajaliselt kuni 250 °C.

Tuvastatavad ristkäepidemed on mõeldud ka toiduainetööstusele, et vältida suuremaid tõrkeid võimaliku saastumise korral tootmisprotsessis. Saadaval on visuaalselt tuvastatav ultramariinsinine (RAL 5002) versioon ja spetsiaalsest metalli tuvastavast plastist valmistatud versioon. Kui need töötavaid osi satuvad protsessi tervikuna või osadena, saab neid hõlpsasti ja kiiresti tuvastada ja väljutada palja silmaga, automaatselt spetsiaalsete kaamerasüsteemide või metalli tuvastamise süsteemidega.

Standardversioonis on ristkäepidemed saadaval käepideme läbimõõduga 25 kuni 63 mm ja keermesmõõduga M5 kuni M16. Kõik teised variandid on saadaval käepideme läbimõõduga 25-50 mm ja keermega M5-M10. Lisaks ristkäepidemetele pakub HEINRICH KIPP kasutajatele ka suurt valikut erinevatest tugevatest materjalidest ja erinevate tehniliste näitajatega tähtkäepidemeid, T-käepidemeid ja seenekäepidemeid.

Veel uudiseid

Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Fikseeritud ilma peegelduseta