Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP esitleb videoõpetusi (mitte ainult) kohvipausiks

Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis

KIPPiga espresso: see on uus pakkumine Sulz am Neckeri kinnitusseadmete, standard- ja tööosade spetsialistidelt. Põhiteave ja uuendused lühidalt ja ülevaatlikult esitatud meeldivas õhkkonnas, näiteks kuuma joogi juures hommikusöögipausi ajal. Ühe kuni kahe minutiga jõuavad meelelahutuslikud #kippresso videod sümpaatselt ja loovalt erialaste teadmiste tuumani, nii et sisu jääb pikaks ajaks meelde.

"KIPPis on uuenduste aeg!" Nii algab praegune selgitav video külgklambri kohta, mis on nüüd lisandumas kinnitusseadmete portfelli. Millal on seda vaja? Alati, kui toorik on liiga suur, et see mahuks vaagnasse - kontrollige. Eriomadused? Spetsiaalselt koonerdatud kinnitusplokk takistab töödeldava detaili libisemist - check. Kuidas see töötab? Külgklamber edastab jõudu mitte ainult töödeldava detaili suunas, vaid ka allapoole töölaua peale - kontrollige. Vähem kui minutiga on kasutaja kiirelt valmis.

#kippresso idee tuli KIPPi turundusosakonnast. Vastutavad Julia Kurz ja Andre Jerke. Neid toetab tehnoloogia esitleja Patrick Staack. Staack on tooteportfelliga väga hästi kursis ja oskab kvalifitseeritud mehaanikainsenerina selle tehnilisi peensusi suurepäraselt põnevaks tekstiks tõlkida. Koos otsib meeskond üles huvitavad teemad ja koondab sisu ajalisse intervalli, mis vastab tassitäie espresso valamisele täisautomaadist.

Patrick Staack esineb ise regulaarsete ajavahemike tagant kohvikuköögis või otse töölaua juures ja viib jälgijad kurssi HEINRICH KIPP WERKi uusima tehnoloogia ja uuendustega. Uudisvideod ilmuvad teisipäeva pärastlõunal ja #kippresso õpetused neljapäeva pärastlõunal aadressil https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Veel uudiseid

Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Kui hügieen on kesksel kohal
Fikseeritud ilma peegelduseta