Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

KIPP esitleb uusi süvistatud haardega nööpkinnitusi

Ohutus vastab disainile

Mis on lame, must ja ergonoomiline? Klapplukk, mida saab harmooniliselt integreerida (peaaegu) igale uksele, klapile või kapotile ja mida on lihtne kasutada. HEINRICH KIPP WERK on hiljuti lisanud oma napsulukkude tootevalikusse kaks uut seeriat, mis on mõeldud paigaldamiseks pinna allapoole ja mis pakuvad just neid omadusi. Lisaturvalisuse tagamiseks on saadaval ka lukustatav versioon.

"Tänu oma lihtsale funktsionaalsusele sobivad meie uued klapikinnitid kõikidesse rakendustesse, kus uksed, klapid või kapotid tuleb kiiresti ja turvaliselt sulgeda," selgitab KIPPi tootejuht Stefan Frick. "Kasutaja peab lihtsalt vastava seadme kinni vajutama - seejärel tagab napsufunktsioon turvalise lukustuse." Lisaks on vastupidavast ABS-kilest valmistatud tooteid lihtne paigaldada ja tänu oma tasasele paigaldusele ja lamedale kujule koos süvistatud haardega on need eriti ruumisäästlikud. Kui rakendus nõuab juurdepääsukontrolli, võib kasutada lukustatavat versiooni.

Snap-lukud on ideaalne valik kõikjal, kus tavalised lukustusmehhanismid võivad äkiliste liigutuste, löökide või vibratsiooni tõttu tahtmatult uuesti avaneda - näiteks avamerel või kiirabiauto järsul kiirendamisel ja pidurdamisel. Praktilisi lukustuselemente kasutatakse muu hulgas autotööstuses, meditsiinitehnikas, masinaehituses, matkaauto- ja karavanisektoris ning mööblitööstuses.

Kaks uut tooteperekonda
Kaks uut tooteperekonda täiendavad nüüd KIPPi ulatuslikku lukustustehnoloogilist portfelli. K2010-seeriasse kuuluvad lukud on saadaval kuues erinevas suuruses ukselehe paksusele 1,2-2,2 mm. Seeria K2011 hõlmab kahte suurust ukselehe paksusele 0,9-1,2 mm ja 1,3-1,6 mm. Lukustatav versioon pakub lisaturvalisust. "On iseenesestmõistetav, et kõik meie lukud on valmistatud KIPPi tavapärase kvaliteediga," rõhutab Stefan Frick. "Need on ka kohe laost ja suuremates kogustes saadaval. Töötame juba järgmiste innovaatiliste toodete kallal, millega laiendame järk-järgult oma kinnitustehnoloogilist portfelli."

Veel uudiseid

Üldine hinnang: Väga hea!
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal
Fikseeritud ilma peegelduseta