Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

KIPP saab taas TÜV sertifikaadi suurepärase klienditeeninduse eest

Üldine hinnang: Väga hea!

TÜV Saarlandi poolt läbi viidud esinduslikus uuringus tunnustati HEINRICH KIPP WERKi taas kord silmapaistvate tulemuste eest klientide rahulolu ja teeninduse valdkonnas. Lisaksväga headele hinnangutele toote kvaliteedi, artikli kättesaadavuse ja tarnekindluse kohta said eelkõige KIPPi töötajad parimad hinded.

TÜV sertifikaat, mida antakse iga kahe aasta tagant, põhineb 224 KIPPi kliendi küsitlusel ja kinnitab ettevõtte suurepäraseid tulemusi. Vastajad andsid parimad hinded muu hulgas toodete kättesaadavuse (1,69), toodete kvaliteedi (1,41), tarnetähtaegadest kinnipidamise (1,59) ning tellimuste kiire töötlemise (1,44) ja kättetoimetamise (1,58) eest. Väga heaks hinnati ka töötajate sõbralikkust (1,33). 97,3% küsitletud klientidest telliks KIPPilt uuesti.

"Oleme väga uhked, et oleme taas kord saanud TÜV Saarlandilt nii suurepärase hinnangu," kommenteeris auhinda KIPPi tegevdirektor Nicolas Kipp. "Sertifikaat on kinnitus kogu KIPPi meeskonna pühendumusele pakkuda oma klientidele alati parimat võimalikku teenust."

KIPP toodab oma Sulz am Neckari tegevuskohas ja selle tootevalikus on üle 75 000 toote. Tänu kõrgele vertikaalsele integreeritusele, suurele laomahule ja arenenud logistikakeskusele suudab ettevõte tagada oma suurepärase tarnevõime. Standardtooted on saadaval laost, kiireloomulised tellimused jõuavad kliendini 24 tunni jooksul.

Veel uudiseid

Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal
Fikseeritud ilma peegelduseta