Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

19.02.2024 16:02

KIPPi rasked teleskooprööpad kuni 480 kg kaaluga

Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult

Äärmiselt suur kandevõime ja täiesti sujuv kulgemine: HEINRICH KIPP WERKi uued raskeveokite teleskoopliugurid ei kanna mitte ainult kuni poole tonni suurust koormust, vaid on ka äärmiselt sujuvalt liikuvad ja hõlpsasti juhitavad. Need jõujuhid võlgnevad oma positiivsed omadused oma läbimõeldud konstruktsioonile ja valitud tootmisprotsessile.

Olgu selleks siis rongi akusahtlid, CNC-pingi uksed või lao liugriiulid: kõikjal, kus suuri raskusi tuleb ohutult ladustada, liigutada ja käsitseda, pakuvad KIPPi uued raskeveokite teleskoopliugurid täiuslikku lahendust. Kaks tooteperekonda, milles on kokku 40 tüüpi, hõlmavad pikkusi vahemikus 300 kuni 1500 mm ja tagavad küljele paigaldatuna maksimaalse kandevõime 420 või 480 kg. Kõik mudelid on täispikendusega liugurid. See tähendab, et liikumissuund vastab paigalduspikkusele, mis omakorda tagab optimaalse ligipääsetavuse ja maksimaalse mugavuse.

Rasked teleskoopliugurid saavutavad eriti suure stabiilsuse ja vastupidavuse tänu valitud tootmiskontseptsioonile. Neid ei tõmmata terasest - nagu enamasti tavaks - vaid freesitakse täismaterjalist. See välistab ka muidu vajaliku karestamise, mis annab teleskoopliugile hinnaeelise sama kandevõime juures tõmmatud versiooni ees. Rööpad ja kuulihoidik on valmistatud tsingitud karastatud terasest, kuulid aga karastatud roostevabast terasest.

Lisaks tootmisprotsessile aitab teleskoopliugede stabiilsusele kaasa ka nende konstruktsioon. Jooksurööbastele ja topelt T-profiiliga rööbastele on freesitud ümmargune profiil, mis suurendab koormustaluvust ja sujuvust võrreldes V-profiiliga. Maksimaalne painduvus on 1% pikenduspikkusest ja sõltub peaaegu eranditult juhtelementidega ühendatud konstruktsioonide jäikusest.

sobib ideaalselt käsitsemis- ja automatiseerimisrakendusteks
Kuna raskeveokite teleskoopliugurid on mitte ainult stabiilsed, vaid ka äärmiselt sujuvalt liikuvad, on need ideaalsed käsitsemis- ja automatiseerimisrakendustes, kus on vaja hüppelist pikendust. Lisaks sellele pakuvad jõukastid ka pikendatud kujul suurepärast vastupidavust rakendatavatele koormustele. See omakorda määrab need dünaamilisteks rakendusteks, kus kasutatakse suurt pöördemomenti.

Rasked teleskoopliugurid on saadaval mõõtmetega 50 x 30 mm (laius x kõrgus; kuni 420 kg) ja 70 x 32 mm (kuni 480 kg). Need sobivad kuni 1000 mm pikkuste rööbasteede vahemaade, kuni 0,5 m/s liikumiskiiruse ja temperatuuride vahemikus -20 kuni 180 °C kasutamiseks. Maksimaalne kandevõime viitab vertikaalselt paigaldatud teleskoopliugipaarile, kui kasutatakse täielikku väljavenitamist. Horisontaalselt paigaldatuna on kandevõime 70 % väiksem.

Veel uudiseid

Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal
Fikseeritud ilma peegelduseta