Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.03.2024 01:03

Anuga FoodTec 2024: protsessi usaldusväärsus koos KIPPi tuvastatavate juhtpaneelidega

Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees

HEINRICH KIPP WERKi visuaalselt või metallist tuvastatavad standard- ja tööosad toetavad toiduainetööstuse keerukaid ohutusmõisteid. Isegi nende osade väikseimad killud on võimalik kiiresti ja usaldusväärselt tuvastada ja protsessist välja heita - nii saab vältida suuremaid tõrkeid ja vigaseid partiisid. KIPP demonstreerib Kölnis toimuval Anuga FoodTec 2024 messil, kuidas see praktikas toimib, Balingeni Bizerba metallidetektori näitel.

KIPPi visuaalselt tuvastatavad tööelemendid on värvitud ultramariinsiniseks (sarnaselt RAL5002-le). Taust: sinine värvus on toiduainete sektoris üsna ebatüüpiline, nii et need tooted on toiduga kokkupuutumisel kergesti tuvastatavad. Lisaks vastavad juhtpaneelid kõrgendatud hügieeninõuetele. "Meie tuvastatavad juhtpaneelid vastavad kõigile asjakohastele standarditele ja sobivad seega ideaalselt toiduga kokkupuutumiseks," selgitab KIPPi tootejuht Samuel Rasch. "Samuti oleme pannud suurt rõhku puhastamiseks optimeeritud geomeetriale - üks näide selle kohta on meie suletud käepidemekontuuri ja sileda pinnaga ristkäepide."

KIPPi portfelli metallist tuvastatavad juhtelemendid lähevad veel ühe sammu võrra kaugemale. Nende komponendid on tuvastatavad induktsioonitehnoloogia abil. Kui protsessi satuvad killud või terviklikud komponendid, suudavad spetsiaalsed tuvastussüsteemid võõrkehad usaldusväärselt välja valida - isegi kui need on palja silmaga nähtamatud. Kuni 0,027 cm³ suurused (suurus umbes 3x3x3 mm) killud saab tuvastada ja väljapaiskata, nii et suuri tootmismahte ei pea kõrvaldama.

Kõik KIPPi detekteeritavad tööosad on valmistatud EU10/2011 ja FDA nõuetele vastavast klaaskiududega tugevdatud termoplastist, samas kui sisestused on valmistatud roostevabast terasest 1.4404. Maksimaalne töötemperatuur on 120 °C. Saadaval on vibu-, tiib-, täht- ja ristkäepidemed ning nupud ja klambrikangid.

Külastage HEINRICH KIPPi 19.-22. märtsil 2024 Kölnis Anuga FoodTeci messil hallis 8.1, stendil A090.

Veel uudiseid

Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal
Fikseeritud ilma peegelduseta