Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

KIPPi optilise mõõtmistehnika kiirklambrid

Fikseeritud ilma peegelduseta

HEINRICH KIPP WERK on lisanud oma laiaulatuslikku kiir- ja jõuklambrite valikusse kaks uut musta pinnaga varianti. Need on spetsiaalselt loodud kasutamiseks optilise mõõtmise valdkonnas, kus need aitavad toorikuid fotomeetriliste mõõtmiste ajal paigal hoida.

Uute kiirklambrite mattmust pind takistab peegeldusi optilise mõõtmise ja pildistamise ajal ning kompenseerib väliseid valguse mõjusid, mis võivad põhjustada peegeldusi mõõtmisprotsessi ajal. Kinnituselemendid on valmistatud poleeritud terasest ning need avatakse ja suletakse mustast õlikindlast plastist käepidemega. Kiirklambreid saab kasutada horisontaalse (K2067) või vertikaalse (K2066) konstruktsioonina. Mõlemad versioonid on saadaval kolmes suuruses ning neil on horisontaalne alus ja reguleeritav survetelg.

HEINRICH KIPP WERK pakub laia valikut kiir- ja jõuklambreid, sealhulgas tõukeklambreid, pneumaatilisi klambreid ja klambriklambreid ning ka enda poolt välja töötatud kiirklambreid. Viimaseid iseloomustab ergonoomiline ja kasutajasõbralik käepideme kuju ning vastupidavus. Tänu spetsiaalsele pinnale on tooted korrosioonikindlad ja eriti stabiilsed tänu U-profiiliga koonilisele kinnitusvarre. Uuenduslikud kiirlülitusklambrid on saadaval ka turvalukuga. See tagab, et käepidet saab kasutada alles pärast lukustuse vabastamist.

Lisaks kiir- ja jõuklambritele pakub KIPP kasutajatele ka laia valikut lisatarvikuid. Tootevalikusse kuuluvad kruviühendusega ühendused, reguleeritavad klambrite klambritele mõeldud jõusensoriga kinnitusdetailid, kinnitusklambrid, plastkäepidemed ja kaitsekorgid, adapterplokid ja -plaadid ning survespindade jaoks mõeldud klambrikettide klambrikettid.

Veel uudiseid

Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis
Kui hügieen on kesksel kohal