Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

Keskendumine töötajate heaolule

KIPP Group on sertifitseeritud pereteadlikuks tööandjaks

KIPP Group on lõpetanud berufundfamilie auditi ja saanud samanimelise sertifikaadi. Sellega dokumenteerib kontsern oma jõupingutusi, et pakkuda kõigile töötajatele põhjalikke pakkumisi töö- ja pereelu ühitamiseks.

Sertifikaadi saamiseks uuris juhtiv berufundfamilie Service GmbH olemasolevaid meetmeid ja pakkumisi, millega KIPP Group juba pakub oma enam kui 950 töötajale võimalust leida stabiilne tasakaal pere- ja tööelu vahel. Nende hulka kuuluvad näiteks paindlikud tööajamudelid ja paindlik tööajaarvestus ka tootmises, mobiilse töö eeskirjad, ettevõtte tervisekorraldussüsteem, töötajate arengupakkumised, vaba aeg tippspordi- ja ühiskondlike kohustuste jaoks ning lõpuks ka subsideeritud söökla.

KIPPGroup, mis on algusest peale keskendunud perekonnale
Sertifikaati peetakse ettevõtte ühildamispoliitika kvaliteedimärgiks. Kuuest ettevõttest koosneva kontsernina on perekonna integreerimine alati olnud KIPP Groupi ettevõtluskultuuri ja väärtuste lahutamatu osa. Eelised on ilmselged: kõrge atraktiivsus tööandjana ja töötajate suurenenud heaolu, kes toovad oma loovuse ja kogu potentsiaali tööle.

Audit hõlmab ka tulevaste meetmete täpsustamist olemasoleva pakkumise laiendamiseks ja laiendamiseks. Nende hulka kuuluvad muu hulgas tööajakontod, infotehnoloogia suurem laiendamine, pidades silmas mobiilset tööd ja paljude protsesside digitaliseerimist, ning kommunikatsioonimeetmed ettevõtte kultuuri levitamiseks ja tugevdamiseks. Spektrisse kuuluvad isegi suvised puhkelaagrid ja muud pakkumised töötajate lastele.

Veel uudiseid

Selge tee töödeldavate detailide vahetamisel
Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis