Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Kiire ja lihtne paigutada:

KIPPi uued pöörleva käivitusega lukustuspoldid

HEINRICH KIPP WERK on laiendanud oma ulatuslikku lukustuspoltide tootevalikut kuue uue pöördkäivitusega versiooniga. Praktilised tööosad võimaldavad liikuvate osade kiiret reguleerimist ja positsioneerimist. Need sobivad ideaalselt kõikidesse rakendustesse, kus tuleb vältida külgjõududest tingitud lukustusasendi muutumist.

Kuus uut lukustuspoldi on saadaval 5 mm ja 7 mm läbimõõduga poltidega. Asenduselementide praktilisus: need võimaldavad komponendi kiiret positsioneerimist ja fikseerimist pööramise või libistamise teel. Sõltuvalt versioonist on lukustustihvtidel ka ON/OFF-indikaator või ON/MID/OFF-indikaator. Need märgistused vähendavad oluliselt valesti töötamise ohtu.

Positsioneerimielementide korpus ja tihvtid on valmistatud nikeldatud terasest, pöörlevad pead termoplastilisest materjalist. Lukustuspoltide lukustustihvt on kooniline; mõlemas poldi läbimõõdus on lisatarvikuna saadaval sobivad terasest koonilised puksid.

Kasutajad saavad valida lukustuspoltide keermestatud ja äärikuga versiooni vahel. Keermestatud versioon kinnitatakse lukustusmutriga, samas kui äärikuga mudel kinnitatakse kolme kinnituskruviga.

KIPPi pöörleva käivitusega lukustuspoldid ei ole ideaalsed mitte ainult masinatööstuses juhtrööbastel positsioneerimiseks, vaid ka rakiste ja kinnitusvahendite ehituses ja pakendamissüsteemides, samuti autotööstuses tõmbetorude või lukustusseadmete lukustamiseks.

Veel uudiseid

Selge tee töödeldavate detailide vahetamisel
Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis