Kataloog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Eppendorf lisab ühendatud elektroonilisele pipetisüsteemile digitaalse dokumentatsiooni

Pipette Manager on juhtmevaba juhtpaneel Eppendorfi ühendatud elektroonilistele pipettidele, mis lisab uusi funktsioone ja muudab revolutsiooniliselt kiiruse ja reprodutseeritavuse käsitsi pipettimisel.

Selle uuendusliku süsteemi abil saavad teadlased hõlpsasti reguleerida ühendatud pipettide režiime, seadistusi ja mahtusid suure puuteekraani kaudu.

Süsteemi Liquid Manager funktsioon pakub eelnevalt määratletud pipetiseadistusi ja tehnikahoiatusi erinevate vedelike jaoks, tagades järjepidevad ja täpsed tulemused mitmete rakenduste puhul. Kasutajad saavad määrata ka oma vedelikutüübid koos vastavate pipeti seadistustega.

Pipettimisprotokollide funktsioon pakub lahendust pipettimise töövoogude nõuetekohaseks dokumenteerimiseks, võimaldades kasutajatel automaatselt salvestada tegevusi ja eksportida salvestusi PDF-failina USB-kaabli kaudu.

Varem Euroopas, USAs ja Kanadas VisioNize® pipettide haldurina kasutusele võetud Pipette Manager on ümber nimetatud, et eristada seda teistest Eppendorfi digitaalsetest pakkumistest, näiteks VisioNize® Lab Suite'ist.

Eppendorf on pühendunud pidevale täiustamisele ja on lisanud uue Pipetting Recordsi funktsiooni tasuta tarkvarauuendusena olemasolevatele klientidele Euroopas, USAs ja Kanadas. Toode on nüüd esmakordselt saadaval ka Aasias ja Ladina-Ameerikas.

Tänu Move It® pipettide integreerimisele 2022. aastal on Pipette Manager nüüd ühilduv kõigi Eppendorf Xplorer® (plus) pipettidega ja sisaldab mitmeid muid funktsioone, mis aitavad teadlastel oma pipetiparki hallata ja hõlpsasti koostööd teha. See oluline ja hõlpsasti kasutatav tööriist on kohustuslik vahend igale laborile, kes soovib kiirendada ja parandada oma pipettimistööde tõhusust ja reprodutseeritavust.

Veel uudiseid

Bioprotsessi arendamisel on andmed edu võti.
On vaja mõista, millised kriitili...

Tõhus koostoime käsitsi ja automatiseeritud pipettimise vahel Eppendorf esitleb oma u...

ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) märgised toimivad sarnaselt toitumisalase m...

Bioteaduslaboratooriumides, kus täpsus ja puhtus on vaieldamatud, on nõudlus keskkonn...

Investigators 2024 läheb Clemens Plaschkale, Austria

Sõltumatu žürii, mille esimees oli professor Laura Machesky, valis 20 000 euro suuruse auhinna sa...