Kataloog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.05.2023 01:05

KIPPi tuvastatavad juhtpaneelid:

Toiduainetööstuse probleemide lahendaja

HEINRICH KIPP WERK on lisanud oma tootevalikusse uued tuvastatavad juhtpaneelid. Saadaval on nii visuaalselt kui ka metalliga tuvastatavad tooted. Need on mõeldud toiduainetööstusele ja aitavad vältida suuri tõrkeid võimaliku saastumise korral tootmisprotsessis.

Visuaalselt tuvastatavad kontrollpaneelid on värvitud ultramariinsiniseks (sarnaselt RAL5002-le). Taust: sinine värvus on toiduainesektoris üsna ebatüüpiline, nii et need tooted on toiduga kokkupuutumisel kergesti tuvastatavad. Lisaks vastavad tööosad kõrgendatud hügieeninõuetele - näiteks ristkäepideme saab tänu suletud ja sileda pinnaga käepidemekontuurile väga lihtsalt puhastada.

Metallist tuvastatavad tööosad lähevad veel ühe sammu võrra kaugemale. Nende osad on tuvastatavad induktsioonitehnoloogiaga. See on abiks, kui juhuslikult satub tootmisprotsessi juhtpaneel - tervikuna või osadena. Sellisel juhul suudavad spetsiaalsed tuvastussüsteemid võõrkehad usaldusväärselt välja valida, isegi kui need on palja silmaga nähtamatud. Kuni 0,027 cm³ suurused (suurus umbes 3x3x3 mm) killud saab tuvastada ja väljapaiskata, nii et suuri tootmismahte ei pea kõrvaldama.

Kõik KIPPi detekteeritavad tööosad on valmistatud EU10/2011- ja FDA-konformsest, klaaskiuga tugevdatud termoplastist, sisestused on valmistatud roostevabast terasest 1.4404. Maksimaalne töötemperatuur on 120 °C. Saadaval on vibu-, tiib-, täht- ja ristkäepidemed ning nupud ja klambrikangid.

Veel uudiseid

Selge tee töödeldavate detailide vahetamisel
Üldine hinnang: Väga hea!
Ohutus vastab disainile
Nii et ainult see, mis peaks olema sees, on sees
Juhtida suuri raskusi lihtsalt ja ohutult
Põhitõed ja arusaamad #kippresso formaadis